NEKADA JE BILA OLIČENJE ŽENSTVENOSTI: Isplivala Matorina STARA FOTKA, ovako izgleda sa ŠMINKOM, DEKOLTEOM i frizurom

0
7336

Za lik i delo Jovane Tomić Matore, učesnice “Zadruge“, od početka najpopularnijeg rijalitija na ovim prostorima vezuju se mnoge kontroverze. Ona je uspela da skrene pažnju miliona gledalaca zbog svog karakterističnog stava i načina odevanja, za koji mnogi komentarišu da je svojstven muškarcima, a šuškalo se i da je naklonjena istom polu.

To je potvrđeno i u rijalitiju “Zadruga” gde se zaljubila u manekenku Sanju Stanković, o čemu je pred kamerama Televizije Pink u više navrata otvoreno govorila, a na Instagramu se danas pojavila stara Jovanina fotografija koja ukazuje na to da je nekada izgledala potpuno drugačije, što je privuklo ogromnu pažnju korisnika društvenih mreža.

Na pomenutoj fotografiji od pre nekoliko godina Matoru bi, u prvi mah, retko ko prepoznao, budući da je za noćni izlazak odabrala elegantnu košulju sa dubokim dekolteom, prigodan nakit, ali i jaku šminku i isfeniranu kosu, bez koje većina devojaka ne bi mogla da zamisli odlazak u noćni klub.

– Uživajte u fotki devojke koja u bilo kom trenutku može izgledati kako hoće, a jedino bitno je to što je čovek bila uvek i biće – piše u opisu fotografije, koju su objavili Jovanini fanovi, a u kakvom izdanju vam se Matora više dopada, prosudite sami.