NEDELJNI HOROSKOP: Ko će morati da se pozabavi zaostalim poslovnim obavezama, a ko problemima u ljubavi

0
431

Poslednja nedelja januara je tu, verovali ili ne.

OVAN

Imaćete dosta poslovnih obaveza i verovatno ćete morati da poradite na boljoj organizaciji u narednom periodu. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete neko manje razočarenje. Na polju zdravlja je pred vama period u kojem možete da imate probleme sa stomakom, varenjem, crevima. Jako je važno da maksimalno pazite na svoju ishranu.

BIK

Pred vama je period u kojem ćete imati manje obaveza i odmor od posla i napornog tempa iz prethodnog perioda. Na polju ljubavi vas očekuje početak nove veze. Kada je u pitanju zdravlje, mogući su manji srčani problemi o kojima biste trebali da povedete računa a i donji deo stomaka će vam takođe biti prilično osetljiv u ovom periodu.

BLIZANCI

Moguće je da ćete u vezi privatnog posla tokomove faze morati da donesete neke važne odluke. Kada je u pitanju ljubav osećate veće zahlađenje između vas i partnera. Na polju zdravlja su naglašeni problemi sa probavom, usporenim metabolizmom a postoji i naznaka za sklonost ka gojenju. Nije vam dobar period i osetljivi ste.

RAK

Praktični ste i sistematični pa lako donosite nove poslovne odluke tokom današnjeg dana. Na polju ljubavi vas očekuje zanimljivo poznanstvo sa mlađom osobom od vas. Kada je u pitanju zdravlje mogući su neki prolazni problemi vezani za grlo, sinuse, sklonost ka prehladama i virusnim infekcijama. Potrudite se da ojačate svoj imuni sistem.

LAV

Očekuje vas poboljšanje finansija kao i neka važna nova dešavanja na poslovnom planu. Na polju ljubavi vas ne olekuju veće promene tokom ove nedelje jer ste nekako nezainteresovani. Kada je u pitanju zdravlje očekuju vas mogući problemi sa grlom, ali i sa sluzokožom usta i nosa kao i sa zubima. Obavezno se posavetujte sa vašim lekarom oko svega što vas muči.

DEVICA

Nije vam povoljan period i vrlo je moguće da nećete sada biti u stanju da donesete prave odluke na polju posla. Kada je u pitanju ljubav još uvek patite za nekom osobom iz prošlosti. Na polju zdravlja vas očekuju problemi sa glavoboljom, očima, niskim pritiskom i nesvesticom. Današnji dan vam je povoljan za odmor i trebali bi da izbegavate naprezanje.

VAGA

Imaćete neke kočnice na polju posla. Iako imate dobre ideje sada ne možete da ih ostvarite kako ste želeli. Kada je u pitanju ljubav očekujete više inicijative od voljene osobe. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi zbog nervoze i stresa. Važno je da tokom ove nedelje nađete dovoljno vremena da se posvetite sebi i relaksaciji.

ŠKORPIJA

Pred vama je period u kojem možete da očekujete dobre odnose na poslovnom planu. Na polju emocija vas očekuje zanimljiv flert sa osobom iz kruga prijatelja. Kada je u pitanju polje zdravlja velike su šanse da ćete u toku ovog perioda imati probleme sa cirkulacijom u nogama, kao i sa nožnim zglobovima pa o tome povedite računa.

STRELAC

Možete da očekujete da ćete uspeti da ostvarite neke važne dogovore na poslovnom planu ove nedelje. Kada je u pitanju ljubav možete da očekujete pozitivn preokrete. Na polju zdravlja vas očekuju manji problemi sa kičmom, leđima, prati vas ukočenost i osećaj slabosti, nemoći. Bićete skloni poteškoćama i komplikacijama na ovom planu.

JARAC

Očekuje vas povoljna nedelja tokom koje ćete imati mogućnost da pravite željene promene. Na polju ljubavi vas očekuju nove avanture, poznanstva i uzbudljiva dešavanja. Kada je u pitanju zdravlje mogući su problemi zbog prekomernog unosa alkohola. Očekuje vas faza u kojoj ćete morati da počnete da menjate svoje loše navike.

VODOLIJA

Finansije će vam tokom ove nedelje biti dosta bolje. Možete da očekujete pozitivno stanj na poslovnom planu. Kada je u pitanju ljubav muči vas ljubomora i nepoverenje. Na polju zdravlja vas očekuje faza u kojoj možete brže da se regenerišete i da rešite probleme koje imate iz prošlosti. Moguće je da ćete se oporaviti od nekih poteškoća.

RIBE

Pred vama je period u kojem možete da očekujete novo poslovno partnerstvo koje će biti jako dobro za vas. Na polju ljubavi vas očekuje period u kojem je moguć početak nove ozbiljne veze. Kada je u pitanju zdravlje moguće su neke manje hormonalne smetnje ili sitni ginekološki problemi ali nema naznaka za veće poteškoće.