“NE ŽELIM TOG OLOŠA U KUĆI!” Markova porodica ZGROŽENA Lunom?! Bila sa NJEGOVIM OŽENJENIM drugom?!

0
851

Marko Miljković i Luna Đogani uživaju u vezi, a kako vreme odmiče, neki od članova porodice di-džeja iz Brusa prestaju da pružaju podršku ovoj romansi i strahuju da se posle rijalitija blogerka ne useli u njihov dom. Naime, kako piše “Rijaliti”, Markova sestra Maja se požalila prijateljima da je saznala da je Luna bila sa jednim oženjenim Markovim drugom, što ju je razočaralo, zbog čega je navodno rekla da nikada neće dopustiti da se Đoganijeva useli u njihov dom.

– Maja je nedavno saznala da je Luna bila u vezi sa Markovim drugom koji je dugo godina u braku. Nju je to šokiralo jer je s njim porodična prijateljica i žao joj je supruge dotičnog. Toliko se razbesnela da je oplela po Luni i prijateljima ispričala da će nakon rijalitija Đoganijeva samo preko nje mrtve ući u njihovu kuću – tvrdi izvor blizak porodici Miljković i ističe da je Maja sigurna da će blogerka prevariti njenog brata.

– Maji se Luna bukvalno gadi. Ne može da veruje da njen brat sa njom spava i razmenjuje nežnosti. Rekla je: “Taj ološ nikada neće ući u moju kuću. Je*e se i tajno i javno sa oženjenima! Ona treba da bude daleko od nas i da je naše oči nikada ne vide. ” Maja je ubeđena da će Luna prvom prilikom prevariti Marka i u njoj ne vidi pravu osobu za svog brata – uverava izvor i dodaje da Miljkovićeva sestra neće birati sredstva da odvoji brata od Lune.

View this post on Instagram

Volim vas? vidimo se uskoro ?

A post shared by Luna Đogani (@luna_djogani) on

– Maja je u stanju da ne priča sa bratom do kraja života ako i posle rijalitija ostane sa Đoganijevom. Čim Marko izađe iz “Zadruge 2” ona će sa njim obaviti ozbiljan razgovor. “Marko ove godine puni 36 godina . Umesto da već imam bratance, ja gledam kako se on smuca sa fuk*ama. Mora što pre da se uozbilji, inače će nas sve strpati u grob”, žalila se Maja prijateljima – kaže izvor i ističe da su njegovi prijatelji iznenađeni njegovim izborom devojke.

– Luna nije Markov tip devojke. On ne podnosi posesivne i detinjaste osobe kao što je ona. Uvek su ga privlačile obrazovane i prizemne devojke. Njih dvoje su dva različita sveta i zaista je neobjašnjivo što je Marko bacio oko na nju. Sa ovim su saglasni svi njegovi prijatelji i nadaju se da je Marko sa Lunom samo zbog rijalitija i da će je ostaviti čim se sve završi. U suprotnom, s njim definitivno nešto nije u redu – zaključio je izvor blizak Miljkoviću.