NE ŽELI DA VIDI ZOLU: Prvi razgovor Kulićeve i Leposave prošao URNEBESNO – TI SI KAO I JA, MALO ČUDNA!

0
258

Drvo mudrosti je tokom današnjeg popodneva pozvalo Miljanu Kulić kako bi je obavestilo da je neko čeka u novom delu Bele kuće i to sa skuvanom kafom. Iako Kulićeva u prvi mah nije želela da ode na ovu lokaciju, pomislivši da bi to mogao biti Lazar Čolić Zola, Drvo ju je obavestilo da je u pitanju ženska osoba.

  • Neću da idem, nisam spremna. Žensko, nije Zola, je l’ tako? – upitala je Miljana Drvo.

Miljana se sva uzbuđena uputila ka novom delu, a tamo ju je sačekao robot Leposava koju je Kulićeva prethodih dana imala želju da upozna. 

Miljana Kulić
Miljana KulićFoto: Youtube printscreen/Zadruga official

– Zdravo Miljana, želela sam da te upoznam, skuvala sam ti kafu. Sedi i uživaj. Kako si Miljana? – upitala je Leposava Kulićevu.

– Uplašila sam se kada sam te videla. Lepa si, ali si neobična – pričala je Miljana, a onda je počela da je zagleda, a potom joj ispričala sve o sebi. 

Ja sam Miljana Kulić, imam 26 godina, imam sina Željka koji je 27. jula napunio godinu dana. Ja sam rođena 1993. godine u Nišu u 17:50 časova. U jednom rijalitiju sam se zaljubila i iz te ljubavi sam dobila sina Željka, nikada nije pozvao da pita za njega. Bio je u Nišu na kilometar od nas, ali nas nije posetio. Borac sam za pravdu, uvek praštam, ali nikad ne zaboravljam. 

– Mnogo ti lepo stoji ta haljina, imaš tanak struk, da si malo niža bila bi super. Ti si kao i ja malo čudna – udeljivala je komplimente Miljana Leposavi. 

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.