NE DA NA SVOJU LEPŠU POLOVINU: Sloba ZBOG Lune NAPAO i izvređao Sašku KAO NIKAD DO SAD! (VIDEO)

0
1709

Iako je danima pričala o svojoj kosi i problemu koji je nastao zbog nadogradnje, Luna Đogani je propustila priliku da to reši, pa je zbog toga nastala velika tenzija u kući.

Kada je Saška Karan videla da Luna nije ustala na vreme kada su frizeri već bili u salonu, ona je upitala zbog čega je tako lenja i zašto nije sredila svoju kosu ako je već danima pričala o tome.

Slobodan Radanović, koji je čuo Saškine pridike, odmah je uskočio kako bi stao u odbranu svoje devojke, pa je čak i nazivao pogrdnim imenima.

  • Ja tebi Slobo ništa loše nisam rekla, u ovim godinama bih ustala u 7! Da je meni trebalo to, ja bih čekala ne bih ni spavala, mozak nam je probila zbog nadogradnje! Mnogo si bezobrazan! – vikala je Saška.
  • Ti si jedan kreten od žene, ajde od*ebi. Pi*ka ti materina, ajde skloni se šabanko! Maltretiraš je i mešaš se u nešto što te se ne tiče – bio je ljut Sloba.

Rasprava je bila sve burnija, a Luna je pokušala da maksimalno ignoriše Saškine reči zbog toga što je evidentno da je Saška ovog puta bila u pravu.

  • Idi kući ako ti smeta, ja ću da pričam o kosi svaki dan! Kad budeš informisana javi se, a do tad od*ebi! – rekla je Luna.
  • Ja ti želim da dođeš u moje godine, kupiću vam štap svima da hodate, kad se tako ponašate! Mozak mi je probila za frizuru, šabane! Ti si šaban! Od*ebi! – odgovorila  je Saška.

Sloba je ponovo ušao u verbalni sukob sa njom, a Saška koja je prepoznatljiva po tome što nema dlake na jeziku, sve mu je sasula u lice.

  • Ti si, agresivac, ne smem ništa da ti kažem! Niti sam rekla nešto ružno. I ne možeš ti meni da kažeš to, sram te bilo! Slobodane, ti uopšte nisi normalan, treseš se! Faca ti se trese! – napala ga je Saška.

U ovoj svađi rečeno je mnogo toga, a Slobodan je dao zadnje atome snage da iskontroliše svoj bes zbog Saškinih reči. Detaljno možete pogledati u videu koji se nalazi ispod ovog teksta.