Našla sam istog čovjeka kao što je Sloba: Đoganijeva skroz pukla, pa sve ispričala njoj!

0
540

Luna Đogani povjerila se Zorici Marković u vezi Marka Miljkovića, vidno iznervirana zbog raskida.

Našla sam istog čovjeka kao što je Sloba, koji je samo htio korist. A jutros kad smo bili kod Drveta, on je bio taj muškarac u kog sam se ja zaljubila, a kad se vratio u kuću, on je onda onaj isti – počela je Luna.

– On laže da mu je teško, draga. Prošle godine sam sjedila isto gdje i sad, samo jedno preko puta drugog. Ali da nagazi tebe, koja si ranjena, ja ne mogu da imam lijepo mišljenje o takvom čovjeku. A nikada ti nisam prišla i rekla ti nešto loše o njemu. A vidim da griješiš, ja sam ti rekla da slušaš svoje srce, ali da ne znam šta da ti kažem. On je meni kao sintetika, hoće da te mijenja, niste vi u braku. Ni sinoć nisi bila sretna kada si dobila nagradu, vidio ti se grč na licu. Ti si takav tip, sve ti se čita na faci – odgovorila je Zorica.

Blogerka je odgovorila da ljuta na sebe što je dozvolila iste stvari.

– Rekla sam da je Sloba jedini muškarac koji me je doveo u ono stanje. Ljuta sam i bijesna na sebe, jer ne mogu da vjerujem da sam sebi dozvolila opet ovo. Dugo vremena mi je trebalo da dopustim nekome kao što je Marko da uđe u moj život, osjećam se kao krpa koju ljudi hoće da iskoriste, taktike, foliraža, onda kad se razdvojimo, kao da se ništa nije desilo. Uopšte ne mogu da ga gledam – dodala je blogerka.