NAJEMOTIVNIJA SCENA ZADRUGE 2! Miki prišao i Nadeždi rekao sve: Dugo su se grlili! REŠENO JE (VIDEO)

0
520

Nadežda Biljić je očajnički želela da napusti rijaliti “Zadrugu 2”, a u tome ju je sprečilo obezbeđenje. Pošto je Biljićeva grcala u suzama, Miki Đuričić nije mogao takvu da je gleda, pa je rešio da joj pruži reči utehe.

Miki je svim silama pokušavao da pronađe temu kojom će Nadeždu ohrabriti da ne razmišlja o izlasku iz Bele kuće.

– Digni se iz te situacije. Razmisli da si ovde došla da pomogneš sebi. Nadežda, ovde ti nije teže nego ostalima…Ti treba da dokažeš da si staložena osoba, da si dama, da se zezaš, da si nasmejana i kada ti je teško treba da se boriš. Ne smeš da budeš pi*ka – pričao je Miki Nadeždi, a onda nastavio:

– Hoće malo dete kući. Zbog roditelja tvojih koji te gledaju, zbog njih se pravi da si dobro. Nadežda, molim te kao prijatelja. Kada ti je teško, sakrij to – bodrio ju je.

U jednom trenutku su se osvrnuli i na svoj odnos i prisetili se strasti koje su postojale u prethodnoj sezoni ovog rijalitija.

– Ti dobro znaš da je prošlo i mene i tebe. Ja ću ti uvek pomoći kada ne pričaš o nama. Shvati da si krenula da ispravljaš svoje životne greške. Ne budi slabić – pričao je Miki Nadeždi.

Nakon toga je Miki zagrlio svoju bivšu verenicu, a Nadeždi je već bilo bolje. Pčelar iz Kupinova je započeo priču o krajevima iz kojih potiču, a suze Biljićeve su odmah nestale. Po svemu sudeći, samo je Miki uspeo da nađe prave reči da je razveseli.