Najbolji prijatelj Ksenije Pajčin progovorio o porodici ubijene pevačice

0
2459

Pevačica Ksenija Pajčin tragično je izgubila život 16. marta 2010. godine, kada je prvo nju, a potom i sebe ubio Filip Kapisoda. Ksenijin blizak prijatelj, pevač Danijel Alibabić, osvrnuo se na veliki gubitak pa je priznao da ga bol nikad nije prošla.

– U kontaktu sam sa Ksenijinom porodicom i to mi ublažava tugu koju i dalje osećam zbog njenog gubitka. Fali mi mnogo i uvek pomislim na nju kad god mi se desi lepa stvar, kako u privatnom tako i u poslovnom životu. Osećam da je uz mene i da se raduje svakom mom uspehu. Kad god sam u prilici odem na njen grob i zapalim sveću – poručio je Alibabić za “Blic Puls“.

Inače, Ksenija je ostala upamćena kao bistra devojka, puna energije i života, a njene kolege ističu da nije bilo odanijeg prijatelja. Prelepa pevačica imala je 32 godine kada ju je ubio, a potom izvršio samoubistvo njen dečko, crnogorski maneken Filip Kapisoda (22).

Veza prelepe pevačice i deset godina mlađeg manekena počela je u julu 2008. godine. Upoznali su se na moru u Crnoj Gori.

Ksenijine komšije otkrile su da su iz stana Pajčinove često slušali viku i svađu, kao i da nakon brojnih rasprava pevačica i maneken ipak izađu zagrljeni i zajedno šetaju psa.