MRAČNA SUDBINA KSENIJE PAJČIN: Kad je imala 18 godina sil*valo je pet muškaraca

0
676

On je kazao kako ona nije imala talent za pjevanje, ali je njen izgled doprinio njenoj popularnosti.

Kontroverzni srbijanski biznismen Nebojša Tubić Žabac otkrio je u jednom intervjuu nepoznate detalje iz života pokojne pjevačice Ksenije Pajčin.

On je u jednoj tamošnjoj emisiji iznio šokantne informacije o životu pjevačice.

– Kseniju Pajčin su, kad je imala nekih 18 godina, petorica silovala na Voždovcu. Tada je doživjela veliku traumu. Doveli su je poslije kod mene. Bila je istraumirana, nije mogla smisliti muškarce. E, onda je poslije krenula u onu grupu “Dak” s onim Dačom, on je bio dobar dečko. Ali Ksenija nije imala veze s pjevanjem – kazao je Žabac.

On je kazao kako ona nije imala talent za pjevanje, ali je njen izgled doprinio njenoj popularnosti.

– Ali bila je zgodna, imala je taj dar za igru. Kad se obuče kako je umjela, pa krene da igra, svima su ispadale čaše iz ruku. Svi bi odmah zavlačili ruke u gaće i tražili klikere. Mislio sam da će ona biti neki fotomodel jer je bila veoma lijepa, ali ona je, eto, htjela biti pjevačica.

Mi smo kao bili u šemi, a ona kad voli, ona voli do kraja. I povedem je ja na nastup u Sremsku Mitrovicu. Tad su bili moderni roleri. Ona obukla rolere i neke vruće pantalone. I povedem još jednu malu koja je svirala klavir. I tu riječ po riječ, Ksenija utripuje da sam ja u shemi s tom malom. I na prijelazu preko pruge ona iskoči iz kola. Bila je ljubomorna i luda – ispričao je kontroverzni biznismen.

Inače, Ksenija je ostala upamćena kao bistra djevojka, puna energije i života, a njene kolege ističu da nije bilo odanijeg prijatelja. Prelijepa pjevačica imala je 32 godine kada ju je ubio, a potom izvršio samoubistvo njen dečko, crnogorski maneken Filip Kapisoda (22).

Ksenijine komšije otkrile su da su iz stana Pajčinove često slušali viku i svađu, kao i da nakon brojnih rasprava pjevačica i maneken ipak izađu zagrljeni i zajedno šetaju psa. Prema pričama očevidaca, Kapisoda je bio bolesno ljubomoran i smetalo mu je prisutstvo bilo kojeg muškarca kada bi bio u Ksenijinom društvu.