Moj otac je preminuo… Sandra Bulok izašla na scenu da dodeli nagradu, a onda je održala neverovatan govor (FOTO)

0
1744

Sandra Bulok umalo se rasplakala tokom govora na 25. dodeli ElleAnnual Women nagrada, pre nego što je uručila nagradu koleginici Sari Polson.

– Želela sam da napišem lep govor o svim stvarima koje volim na Sari Polson. Sara Katrin Polson, ona voli kada koristiš njeno srednje ime, ili Povelson, kako je moj petogodišnji sin zove… – duhovito je počela Sandra.

– Ali, bile su ovo teške nedelje. Moj otac je preminuo, oba moja psa su uginula… Upalite televizor ili kompjuter i vidite beskonačne tragedije, i čini se da sada više nego ikada pre, ako imaš vaginu, moraš biti i borac! Tako da, ne osećam se lepo… Odlučila sam da večeras pričam o stvarima koje ne volim na Sari – nastavila je Sandra.

Sandra je novi film “Ocean's 8” promovisala pre smrti oca Džona Buloka, koji je preminuo 18. septembra u 93. godini. Sandra je u pomenutom ostvarenju igrala upravo sa Polsonovom (43) koju je nazvala “brilijantnom glumicom”.

– Ne volim činjenicu da ona može da nosi stvari koje izgledaju kao da je dete bacilo kutiju markera. Ili kao da je na sebe stavila bakin kauč… Ali, i dalje oduzima tvoj dah onog trenutka kada kroči na crveni tepih – opisala je Sandra koleginicu.

– Ne volim tu hrabost i ne volim to što inspiriše. Ne volim to što ona voli toliko duboko i toliko otvoreno. I ne volim što je voljena toliko jako i toliko otvoreno od strane izvanrednih ljudi, jer samo pokazuje kako da budemo bolji. Ne volim ni njenu radnu etiku. Podseća me da ja moram raditi jače – rekla je Bulokova i dobila gromoglasan aplauz.

Sandra je u svom govoru spomenula i to da je nedavno pročitala članak koji govori kako najbolja stvar koju žena može učiniti za sebe jeste ta da održava dobre odnose sa prijateljicama. Sandra, podsetimo, ima dvoje dece, a upravo sa njima i sa svojim dečkom svaki slobodan trenutak provodi daleko od očiju javnosti.