Mogla sam da prevarim Slobu kad god sam htela: Kija priznala kada je ZAISTA upoznala svog dečka i šta joj je on rekao pre ulaska u rijaliti! (VIDEO)

0
2365

Kija je otkrila sve detalje svoje veze sa Andrijom Lazovićem.

Tokom razgovora sa Milanom, Kija je ispričala da je svog dečka Andriju upoznala pre veze sa Slobom, ali da im tada “nije bilo vreme”.

– On je jedan fenomenalan dečko. Nama nije bilo vreme kada samo bili zajedno… bili smo vrlo mladi, i ja ga nisam tako posmatrala. Ja sam se vratila u Srbiju i eto, daljina je učinila svoje. I nikad u životu ne bih pomislila da ćemo biti zajedno – rekla je Kija koja je otkrila kako je Andrija reagovao kada mu je rekla da ulazi u rijaliti.

– On mi je rekao da ima poverenja u mene, jer naša priča je počela nakon svega što se desilo i vrlo javno. Imao je milion prilika da pokuša nešto, ali bio je džentlmen i znao je da ja to nikada ne bih uradila dečku, a kamoli mužu. Muž mi je bio svetinja, imala sam toliko prilika da učinim šta god… Pustiš ženu da leti i ode u svet. I da to niko nikada ne sazna, ali zbog sebe to nisam uradila, jer ne bi mogla da se pogledam u ogledalu – objasnila je Kija.

– Andrija nije uteha, ne bih se zbog toga cimala da idem u Crnu Goru, ili da on dolazi on u Srbiju. On je čestit dečko i pravi muškarac – zaključila je Slobina supruga.