Milojko (74) se oporavljao od operacije srca, a Milijana (21) je imala drugog udvarača: Ovo su ljubavne poruke koje joj je slao! (FOTO)

0
767

I pre i posle ugradnje Milojkovog bajpasa Milijana je dobila dve pesme istog udvarača

Milijana Bogdanović (21) tvrdi da je sigurna da je Milojko Božić (74) njena prava ljubav, ali dok su iskrile varnice između ovog kontroverznog para, drugi muškarac je bio siguran da je ona njegova. Pokušao je da joj se uvuče u srce, i to – pesmama.

Komšije Milijana i Milojko poznaju se celog njenog života, gotovo od kada se ona rodila. Ispričali su nam da kada je imala 17 godina šetali su zajedno i javila su se osećanja. Nešto više od tri godine kasnije izrodila se prava ljubav, kada je u decembru 2018. godine Milojko imao operaciju srca.

Bajpas mu je ugrađen 4. decembra, ali kako je znao da je njegova draga imala udvarača baš u to doba, za oporavak mu je trebalo dodatnog junaštva.

Prvu pesmu Milijana je dobila od izvesnog M.R.V. baš nekoliko dana pred operaciju, 1. decembra. U pesmi “Snovi” opisao je o čemu mašta, šta bi voleo da joj radi.

Posle stihova o “nežnom ljubljenju” i “milovanju je snene” pre Milojkove ugradnje bajpasa, od udvarača je stigao i “Trenutak”. Ponovo, intenzivni stihovi zaljubljenog muškarca, u trenutku Milojkovog oporavka od operacije.

Posle dve romantične pesme, ipak, ljubav prema 53 godine starijem Milojku bila je dovoljno jaka da ostane uz njega i ne prepusti se opčinjenom M.R.V.

Milijana je ostala misteriozna i nije nam otkrila ko je pokušao da je preotme.

– Nije Milojko, jedan drugi gospodin je, ali ne bih želela da mu se ime spominje – rekla je Milijana za Telegraf.

Podsetimo, Milijana naglašava da je oduvek privlače stariji muškarci i da joj mlađi uopšte nisu ni privlačni.

– Ne bih se ni okrenula na ulici za nekim mlađim – napomenula je ona.