MILIJANA SMISLILA: OVO JE NJENA TAKTIKA ZA S*KS: Namazano! Shvatila kako da IZBEGNE KAMERE!

0
724

Milijana Božović progovorila je o svom izabraniku Milojku Božiću, kao i potencijalnom ljubavniku Aleksandru Požgaju.

– Milojko mi je u poslednja 3,4 dana jako iritantan, rekla sam mu to, nervira me. Non-stop mi pominje Požgaja, koji ne želi da razgovara sa mnom. Čekam žurku, on tada malo više popije, ali sam sigurna da će mi se obratiti – rekla je Milijana, koja misli da Požgaj ni sam ne zna šta želi.

milijana-bogdanovic

– On pravi neke priče, nema pojma šta radi. Ne može da postigne. Mi kad pričamo, mi se mazimo, to nije čudno, to se dešavalo i ranije – izjavila je ona.

Milojko se podvrgao tretmanu Vesne Rivas, a Milijana se složila da je to u redu dok god je njen 53 verenik ne nervira. Milojko je u jednom trenutku predložio Milijani da ima seks sa Požgajem, a evo šta ona kaže o tome:

– Požgaj to ne sme da uradi. Iskreno, ja bih smela, ali u izolaciji, ili kada bih ga uvukla negde gde nema kamera. Ako me pitate da li želim, želim. Kada bi Milojko saznao za to, bili bi sigurno zajedno, ali bi me ubio u mozak. Nisam ni oči otvorila, a on je već izgovorio Požgaj. Ivanija me isto nervira, ali ne obraćam pažnju na nju, kada Požgaj ode kod nje, ja onda ništa ne gledam i ne primećujem.