Milijana ostavlja Milojka: Šokirala javnost izjavom pa onda otkrila sve detalje iz kreveta!

0
2300

Najkontroverzniji par Srbije Milojko Božić (73) i Milijana Bogdanić (21) uskoro će se razdvojiti, bar nakratko, jer su dobili poziv od dvije nacionalne televizije, Pinka i Hepi televizije, da uđu u rijaliti.

Cijeli region bruji o ovoj vezi, a za Kurir su najavili da će zajedno ući u rijaliti. Međutim, sudeći prema njenoj izjavi za agenciju RINA, Milijana planira ući u rijaliti bez njega.

Milijana kaže da želi ući u neki od ovih TV rijalitija, međutim, Milojko, najvjerovatnije, neće biti u prilici jer se tome protive njegova djeca iz prvog braka, ali je spreman da Milijanu pusti samu.

– Prvi su nam se javili sa Hepi televizije i ponudili “Parove”, a zatim su nas pozvali i iz Pinka za “Zadrugu”. Nismo još odlučili, teško mi je da ostavim Milojka jer on ima problem s njegovima. Međutim, imam, kao i uvijek, njegovu podršku i uskoro ćemo odlučiti gdje ću se pojaviti – kaže Milijana.

Velika većina komentara koji pristižu sa svih strana tiču se seksa i “vijagre”, a Milijana otkriva sve detalje.

– Imamo seks skoro svakog dana, ne vidim šta je tu čudno. Radimo sve kao što radi svaki zaljubljeni par i nama godine uopće nisu prepreka. Doduše, otkako je Mikana u decembru imao operaciju srca, moram malo da ga štedim u seksu. Ugrađen mu je bajpas, pa sada pazimo da se ne preforsira. Inače je u krevetu kao mladić, ne treba mu nikakva vijagra. Mada, istini za volju, ja i ne znam kakvi su mladići u seksu, uvijek sam bila samo sa mnogo starijima od sebe. I kod Milojka mi se svidjelo to što je iskusan, mada mi je njegova ljepota na prvom mjestu – dodaje Milijana.

Oni su inače najavili svadbu za 7. septembar, za koju kako Milijana kaže da će biti najljepša svadba ikada! Ona uveliko bira vjenčanicu, a zajedno sa Milojkom gleda i stvari za bebu, koju također planiraju.