Marija Šerifović napustila snimanje Zvezda Granda zbog Karleuše (VIDEO)

0
645

Prije dvije nedjelje počeo je drugi krug takmičenja Zvezda Granda, koje je publici daleko zanimljivije zbog međusobnog takmičenja žirija, da pošalje što veći broj svojih kandidata u sljedeći krug. Upravo zbog toga je nastao veliki haos tokom snimanja emisije, koja će se emitovati ove subote.

Naime, u maloj najavi koja je objavljena, možemo vidjeti da je Jelena Karleuša bila jako nezadovoljna što jedan njen takmičar nije dobio dovoljan broj glasova za prolazak u sljedeći krug. Nakon sto je pitala publiku da ocijeni njegov nastup, Marija Šerifović je bijesno odreagovala.

’’Što ti tamo moliš ljude? Je l’ ja molim za moje kandidate? Šta hoćeš ti?’’, pitala ju je pjevačica, a Karleuša je odgovorila:

’’Hoću tri glasa’’, pa joj je Marija brzo uzvratila: ’’Nema!’’.

Revoltirana Marija Šerifović je burno reagovala te je strgnula sa sebe sve bubice i kablove, u znak negodovanja, poručujući da ne želi više da bude dio takmičenja.

Iskoristivši to što je Marija otišla daleko od svog mjesta, Karleuša je prišla stolu, gdje sjedi žiri, i sama pritisla Marijin taster, dajući svom kandidatu neophodan treći glas.

Situacija se toliko otrgla kontroli, da je Saša Popović urlajući morao da smiri strasti.

‘’Je l’ vi mislite da je ovo z**ebancija?! Jesmo li mi uložili milione u sve ovo da biste se vi zezali ovdje?’’, pitao ih je direktor Granda.

(Preuzeto: Eksluziva.ba)