Manekenka skočila sa šestog sprata bježeći od silovatelja

0
2794

Ruska manekenka Ekaterina Stetsiuk slomila je kičmu nakon što je skočila sa šestog sprata hotela u Dubaiju kako bi navodno pobjegla od muškarca koji ju je htio silovati i ubiti.

Manekenka je čudom preživjela pad, ali nije u stanju hodati ni pomaknuti se, a trenutno čeka operaciju, piše The Sun.

Ruski mediji izvijestili su da je Ekaterinu napao američki biznismen koji je htio seks s njom te da je skočila kroz prozor nakon što ju je počeo proganjati s nožem.

– Kako bi spasila svoj život i dostojanstvo, skočila je sa šestog sprata. Preživjela je čudom. Ne može hodati niti se samostalno micati, no ljekari imaju dobre prognoze”, ispričala je za Siberian Times njena prijateljica Irina Grossman.

#black_jack #ladyblack #siberia

A post shared by Katrin? (@black_jack_lady) on

Muškarac koji ju je napao pokušao je pobjeći iz Dubaija, ali je uhapšen na aerodromu i sad mu prijeti 15 godina zatvora.

On tvrdi da je ona napala njega, a Ekatarina je u bolnici pod prismotrom policije.

Njena majka poriče glasine da se Ekatarina u Dubaiju bavila eskortom, tvrdeći da njena kći ima manekenski ugovor.

“Moja kćerka je poznata manekenka u Irkutsku. U Dubai je otišla 15. februara jer je dobila ugovor na mjesec. Sad od nje pokušavaju napraviti krivca”, ispričala je ona za Siberian Times.

Iz ruske ambasade u Dubaiju izjavili su da je istraga u toku i da za sad ne mogu otkriti više detalja.

Почему именно эти мишки? Признаюсь честно, когда я первый раз увидела этих мишек, а потом начала натыкаться на них снова и снова, я решила, что это полная ерунда. Желейные мармеладки для роста? -вы серьёзно ???‍♀️ То есть, я все-таки была не права, когда посчитала, что это просто дорогой мармелад. Все-таки состав этих мишек похож на многие аптечные витамины и дозировки здесь довольно неплохие. Ещё одни плюс от витамин ногти мои стали крепче и больше не трескаются??заказывала тут @natalia_goncharova_mua спасибо милая ??

A post shared by Katrin? (@black_jack_lady) on