Ma, da li je moguće? Nakon Saše Vidića, Karleuša se pomirila i sa njim…

0
569

Pjevačica Jelena Karleuša dugo je sarađivala sa kreatorom Darkom Kostićem, koji joj je i kumovao na vjenčanju sa fudbalerom Duškom Tošićem u junu 2008. godine, a o prekidu njihove saradnje, ali i prijateljstva, godinama se priča.

Jelena Karleuša u novogodišnjoj noći je iznenadila sve, kada se na dočeku 2019. godine pojavila u kreaciji koju potpisuje Darko, pa se uveliko spekuliše u kakvom su danas odnosu članica žirija “Zvezda Granda” i modni dizajner.

Kreator Darko Kostić, koji je bio u pritvoru zbog optužbi za polno uznemiravanje, očigledno se nakon tog skandala vraća u velikom stilu, i to pomirenjem sa Jelenom.

Podsjjetimo, Karleuša je jednom prilikom istakla da nije u kontaktu sa Kostićem, pa je on u emisiji “Ekskluziv” prije nekoliko godina rekao:

– Ja trenutno ne mogu da pratim to šta ona radi. Prosto ne mogu da stojim iza toga.

– Mislim da je Darko veoma talentovan kreator, ali isto tako mislim da sam i ja veoma doprinijela njegovom medijskom uspjehu. Svi znaju da sam ga na sva usta hvalila i pominjala u medijima. To što on ima ovakvo ili onakvo mišljenje o meni je njegova lična stvar – navela je svojevremeno Jelena.

Darko je u par navrata pričao šta je problem u njegovom odnosu sa Karleušom.

– Uvijek širim ljubav, samo što ljudi ne mogu da prime ljubav. Ja nemam potrebu da se ljutim, ja nisam ništa izgubio – jasan je tada bio kreator.