Luna PRIZNALA da bi volela da njen bivši dečko uđe u Zadrugu, A EVO I ZBOG ČEGA! (VIDEO)

0
2152

Život Lune Đogani preokrenuo se za 360 stepeni otkako je ušla u rijaliti Zadruga, gde je pred milionima gledalaca započela vezu sa oženjenim muškarcem. Mnogi su je zbog toga osudili, svašta se izdešavalo, a jedna od najvećih prekretnica u njihovoj vezi bila je kad je u ovaj šou program ušla Kija Kockar.

Autor: RTV Pink

Iako se trudi da svoju ljubav prema Slobi iskazuje onako kako oseća, Luna je priznala da joj je ponekad neprijatno da to čini pred Kijom, zbog čega ulazi u sukobe sa pevačem. Ona je često znala da mu kaže da želi da njen bivši uđe u rijaliti, da bi on video kako se oseća svakog dana, zbog čega je sinoć jedan gledalac upitao zašto stalno potencira na tome i da li bi volela da se to desi:

  • Ne, ja to ne bih volela, niti bi on ušao. Ja to kažem Slobi kad se posvađamo, jer meni bude neprijatno. Iako ja delujem opušteno, nekad ga poljubim pred Kristinom, zaboravim se, i onda se smorim i kažem mu to, i onda on koliko razume zapravo ne razume i zato ja kažem da bih volela da uđe moj bivši da bi Sloba razumeo kako je meni svakog dana – rekla je Luna. 

Autor: TvPink Printscreen

Kako bi reagovala da uđe njen bivši, nije poznato, ali je sigurno da bi to dodatno zakomplikovalo njenu vezu sa Slobom. Da li će se to desiti, videćemo, a šta je još Luna rekla na ovu temu, pogledajte u snimku ispod: