LUNA JE KRIVA, NJIHOVA VEZA NEĆE OPSTATI: Kija misli SVE NAJGORE o mužu i njegovoj devojci! (VIDEO)

0
2467

I ovoga jutra zadrugari rade punom parom u okviru farbike, koja se nalazi u radionici. Viktorija, Milan Milošević, Andrijana Radonjić, Bane Čolak i Kristina Kockar dok su prebirali pasulj pričali su na razne teme, a najviše su komentarisali Kijin odnos sa mužem Slobom Radanovićem, koji ju je ostavio pred kamerama “Zadruge“, jer se zaljubio u blogerku Lunu Đogani.

Prvo su se dotakli Kijinih osobina. Krisina je rekla da nije istrajna u svojim ciljevima i da se pravi jaka u trenucima kada nije jaka. Slobina supruga istakla je i da nije sujetna i osvetoljubiva.

  • Sarkastična si jezivo! Jezivo! To ti je na prvom mestu. Ironičan nije loša osobina, a sarkastičan je jako loša osobina – rekao je Kiji Marko Miljkov
  • Ja sam sarkastična kada pričamo za stolom i kada ne odgovaram sa psovkama, nego pričam sarkastično – branila se Kristina.

  • Ja mislim da ne govoriš istinu kada odgovaraš ljudima. Ne govoriš ono što osećaš. Odgovaraš ono što se očekuje od tebe, da bi ostavila dobar utisak kao neke kul osobe, a u trenutku nisi iskrena. Nećeš da pokažeš emociju – nadovezala se Viktorija.

I pevačica Andrijana Radonjić imala je svoj stav o Kiji. Ona je stjuardesi rekla kako je o njoj imala negativan utisak kada ju je gledala preko malih ekrana, a da je ostala oduševljena kada je Kristinu upoznala u “Zadruzi“.

  • Ja nisam došla da pričam o seksualnom životu, kao što je on pričao. Vi da ste prošli ono što sam ja… To je tema o kojoj se priča. Ja sam tu sarkastična. Ja ne volim da kažem precizne odgovore, jer bih onda njega ukanalila. Neću da se spuštam na njegov nivo. Ja ću se loše osećati ako se sputim na njegov nivo. Ja kažem istinu, samo neću u detalje. Luna ima 21 godinu. Zaljubljena je, ali mislim da zaljubljenost… Ja nemam problem sa njom, imam sa njim! – rekla je Kija.

  • Kako, bre, nemaš sa njom? – u čudu je bila Viktorija.
  • Kriva je ona na svoj način. On je taj koji je to uradio. Ja sam rekla o celoj situaciji da mislim sve najgore. Rekla sam da njihova veza neće opstati, iskreno – odgovorila je Kristina Viktoriji.

Kija je u nastavku ponovo napomenula razloge svog ulaska u najgledaniji rijaliti program na našim prostorima, a novinara Milana Miloševića zanimalo je i da li Sloba Radanović ima skandale za koje javnost ne zna, nakon čega je Kija rekla sa drugim skandalima svog supruga nije upoznata i da je u njega imala potpuno poverenje.