Luna i Anabela se slikale sa Karleušom, a svi se pitaju kome je Đoganijeva uputila ovaj komentar

0
312

Jelena je najveća domaća zvezda koja je podržala Lunu tokom njene borbe u rijalitiju, na čemu joj je Đoganijeva očigledno neizmerno zahvalna

Jedna od retkih osoba sa javne scene koja je Lunu Đogani (23) jednom prilikom javno odbranila, tokom njenog učešća u “Zadruzi 1” jeste Jelena Karleuša (40).

Pop zvezda bila je stava da je Luna žrtva nameštaljke.žIz mog prezira prema rijalitijima izdvojila bih samo onu malu Lunu. Zašto? Pa, zato što mi se može i zato što je žrtva nameštaljke. Mala je nameštena da preživi takav linč da ja nemam reči – napisala je Karleuša, posle čega joj se Luna javno zahvalila na Instagramu.

Sada su se Luna i Anabela konačno srele sa Jelenom, na rođendanu zajedničke prijateljice, gde su iskoristile priliku da se slikaju sa njom.

Diva! Budi hejter, baci lajk – napisala je Luna u opisu fotografije koja je, ujedno, jedna od najlajkovanijih na njenom Instagramu, sa više od 53.000 lajkova.

Inače, mnogi koji ne podržavaju Lunu u komentarima pišu kako se sa Jelenom nije slikala dok se družila sa Anastasijom Ražnatović, ali Đoganijevu nije preterano briga za ovakvo mišljenje, jer nikome nije odgovorila.