LETELI TANJIRI! Žene počele da provociraju Jelenu i Macu, Golubovićka pobesnela pa polomila SVE sa stola! (VIDEO)

0
2396

Ukućani nisu dali Jeleni i Maci da vode svoju zamišljenu emisiju, a kad su počeli da im donose tanjire pod nos, Jelena je rukom sve pobacala na pod.

Došlo je do okršaja između ukućana, pa su se lupali i tanjiri i sve što je došlo pod ruku. Jelena Golubović je bacala na pod sve što se našlo pred njom, pa su tako stradali tanjiri koje su ukućani stavljali ispred nje, dok je ona sedela za stolom, sa nogama podignutim na istom. Zorana Stefanov, Teodora Džehverović i Mina Vrbaški su započele svađu sa Jelenom i Macom Diskrecijom.

Pale su žestoke uvrede sa svih strana u svađu su se priključivali i ostali ukućani, tako da je ispao opšti haos. Maca i Jelena su sedele mirno za stolom i provocirale ostale ukućane, dok u jednom memoentu Jelena nije počela da baca na pod svo posuđe koje joj se našlo pod rukom. A sve ovo je upravo počelo zbog Jeleninog bade mantila od kojeg se nije odvajala, jer je neko uzeo njen mantil i isekao na sitne deliće, što je nju naročito izrevortiralo.

Zbog čega su mladi danas toliko ljubomorni. Recite Žižo i Maco? Zbog čega žele da lome tuđu imovinu. Evo prskaju tuđe čizme, lome čaše – počela je Jelena svađu.

– Ovo je isto za đubre, bacamo smeće… – govorila je Zorana dok je gađala Jelenu raznim predmetima.

– Spusti štikle te, te tvoje butkice – umešala se Mina govoreći Jeleni da skloni noge sa stola.

– Ovo ti je da se obesiš, evo ti štranjka – govorila je Zorana i davala Jeleni delove bade mantila koji su joj isekli.

Pogledajte svađu i lomljavu Jelene i Mace sa ostalim ukućanima.