Kupila sinu kinder jaje: Ono što je zatekla je najgora noćna mora roditelja

0
811

Mlada majka iz Velike Britanije bila je užasnuta otkrićem u kinder jajetu, koje je kupila svom dvogodišnjem sinu.

Karli Maligen (Karly Mulligan, 28) u srijedu je kupila poslasticu za sina, no kad je došla kući, otkrila je “čudne oznake” preko jaja.

– Odlučili smo ih zastrugati nožem i odjednom je na kuhinjski pult ispalo nešto što je izgledalo kao mali žuti crv. Bila sam užasnuta. Brzo sam uzela mobitel i počela snimati dok smo strugali dalje – i još ih je izašlo. To je najgora noćna mora roditelja. Zamislite da sam to dala svom sinu. Nije dovoljno star da zna da ovo izgleda čudno.

Disclaimer: This content is exclusively managed by Caters News. To license or use in a commercial player please contact…

Slået op af Karly MulliganOnsdag den 20. marts 2019

Majka dvoje djece iz Notingamšira žalila se trgovini B&M, ali i “Kinderu”.

“Kinder” joj je rekao kako će joj poslati omotnicu u koju bi trebala staviti jaje i poslati ga u njihovo sjedište u Grinfordu, u zapadnom Londonu, prenosi “The Mirror”.

No nakon detaljnijeg pregleda ambalaže, Karli je otkrila da je jajetu istekao rok trajanja prije više od godinu. Odlučila je snimak postaviti na Facebook, a on je postao viralan.

– Nakon što su četiri crva ispala, odlučili smo stati i zamotati jaje natrag. Moglo bi ih biti još unutra. Ne tražim kompenzaciju, ali želim da ljudi znaju za ovo. Mislim da je bitno – napisala je na Facebooku.