KONAČNO JE JASNO: Sloba Radanović otkrio u kakvom je odnosu sa Kijom – Ne znam koliko je to pametno

0
695

Snimanje nove pesme “Kocka” i spota sa Cobijem, Slobodan Radanović je privukao pažnju javnosti i zaintrigirao sve, a pitanje koje se samo postavlja je – čemu baš taj naziv pesme?

Da li je naziv pesme slučajnost ili ne, Sloba je ostao nedorečen, a evo šta je otrkio o trenutnom stanju bivše supruge Kije Kockar koja se oporavlja nakon operacije.

Pevač je progovorio na temu odnosa sa bivšom ženom Kristinom.

– Sa Kristinom želim da ostanem prijatelj. Trenutno ništa više, apsolutno ne postoji opcija za nešto više – bio je jasan Radanović.

Sloba je kupio autobiografiju Kockareve “Moj potpis” i priznao je da je pročitao samo pola knjige.

– Pročitao sam samo pola knjige. Pet godina sam proveo sa Kristinom, bukvalno sam mogao da predvidim svaku sledeću stranicu. Malo je dodala. Postoje istinite stvari, nešto mi je izmamilo osmeh na lice, neke te uspomene, ali ima delova u kojima je preterala.

Radanovića su pojedina poglavlja knjige iznervirali, a evo o čemu je reč:

– Iznervirale su me priče da sam ja nju varao dok smo bili u braku. To nije tačno. Ne zameram, povređena je žena… Ne želim da ulazim u tuđi mozak. Čim me nešto iznerviralo, slikao sam joj i poslao, pa napišem: “To nije tačno, ovo je smešno”, a ona dogovori: “Pa tebi je smešno”….

Sloba je takođe progovorio na temu dueta sa bivšom suprugom.

– Trenutno ne postoji šansa za duet sa njom. Ne znam koliko bi to bilo pametno. Neka ona gura svojim putem, želim joj sve najbolje. Znam da sprema svoje nove pesme i ja ih spremam. Bili smo par, sada više nismo, sada smo nepar – zaključuje za naš portal Sloba Radanović.

(Srbijadanas.com)