KIJA TRUDNA?! Pevačica progovorila o POVLAČENJU sa muzičke scene! ZAPUŠILA usta svima! (VIDEO)

0
1030

Iako se davno završila prva sezona rijaliti programa “Zadruga”, pobednica Kristina Kija Kockar i dalje je u žiži interesovanja.

Mnogi komentarišu da je na pametan način iskoristila svoju popularnost nakon rijalitija. Rešila je da uplovi u muzičke vode, a njene pesme na Jutjubu broje milionske preglede. Osim toga, gde god da nastupi puni klubove do poslednjeg mesta.

Danas je Kija bila gošća u emisiji “Premijera” te je tom prilikom otkrila svoje dalje poslovne planove, ali i šta se dešava u njenom privatnom životu. Nedavno je objavila fotografiju sa svojim bivšim suprugom Slobodanom Radanovićem koja je podigla veliku prašinu u javnosti, a sada je rešila i da otkrije da je sve bio samo izazov.

– Došla sam u taj stadijum da ja mogu da se šalim na svoj račun. Uvela sam neki izazov sa mojim nekim drugaricama koje su prošle slično kao i ja, tako da smo se malo zabavile. 

Nedavno se pojavila vest u medijima da je Kija prestala da se bavi pevanjem i da je stavila tačku na bavljenje javnim poslom. Rešila je da zapuši usta svima koji su širili neistine o njenoj karijeri.

View this post on Instagram

No MUA just @mister_x_hairspa

A post shared by KIJA KOCKAR (@kijakockar) on

– Osim ako nisam trudna (smeh), a nisam. Baviću se, jedva sam sklopila mesec dana, a već su počeli da pričaju o tome da sam se ja povukla.

Potom je najavila da u toku nedelje snima spot i da uskoro možemo da očekujemo njenu novu pesmu.

Pogledajte šta je još otkrila u ovom razgovoru: