Kija poludela na Filipa, rekla mu da ne može više da izdrži, a zbog ovog razgovora svi misle da postoji neki dogovor! (VIDEO)

0
2121

O tome šta se dešavalo u kupatilu hotela u Zadruzi priča se već danima, a skoro svi ukućani misle da su Kija Kockar i Filip Đukić tamo definitivno imali seks.

Strasti se ne smiruju pa su i prethodne noći svi terali Kiju da prizna, a nakon Igre istine ona je izašla napolje, besna jer nju svi napadaju dok Filip ćuti.

– Ja uđem u kuću, svi pričaju o tome. Ja više ne mogu da izdržim… – obratila se Kija Filipu.

– Šta da radimo? Neću da idem u kuću, majke mi. Ja neću da dozvolim da neko ispira usta sa mnom na taj način – rekla mu je.

– Ja sam ti rekao da kuliraš – rekao joj je Filip.

– Pa kuliram. Ja koliko god mogu, kuliram, ali stvarno nije fer. I nije fer što nas dvoje nemamo komunikaciju. To je jadno od tebe, i onda sve ispadne još gore. Zato što ti je ona rekla da biraš između komunikacije sa mnom i sa njom – rekla je.

– To nema veze sa našim odnosom – odgovorio je.

– To mi je džukački, prema meni. Ja sam mislila da smo nas dvoje prijatelji. Ti dođeš i spustiš glavu, tebe boli uvo. Tebi bi još išlo u prilog da je tako – rekla je.

– Ja sam rekao sto puta… Šta da radim? To je do njih i do tebe, zato što tebe smaraju. Kuliraj. Ja kuliram – odgovorio je Filip.

– Znam da ti kuliraš! Ti si najveća pi*kica ispao… Ti prekidaš komunikaciju sa mnom zato što ti je neko drugi rekao da biraš

– Pa rekao sam zašto. Trenutno je tako najbolje…

– Pa ispada potpuno drugačije! Ispada kako ti igraš igru… Ovo je stvarno jadno.

– Veruj mi da ne ispada drugačije

– Ti stvarno misliš da ću ja da se družim sa tobom posle ovoga što si ti meni uradio? Ti prekidaš komunikaciju sa mnom… Šta, za moje dobro? Ne razumem?

– Hoću da se smiri sve… Razumeš, brate?

– Ja sam tebi rekla… Ja stojim iza toga. A ti?

– Stojim i ja – odgovorio je Filip, a upravo na osnovu ovog dela razgovora svi se pitaju kakav dogovor njih dvoje imaju, i o čemu se tu zapravo radi.

– Ne vidim šta je onda problem? – pitala je.

– Dobro, daj mi par dana da se malo raskusuram u glavi… – rekao je.

– Taman da prođu sva pitanja i ja da ustanem da trpim sve to! Meni je situacija drugačija…

– Zato te i smaraju – rekao je.

– Ja znam zašto mene smaraju, ali ti treba da ustaneš i da kažeš nešto, a ne da spuštaš glavu – kazala je.

– Hoćeš da mi daš par dana? Ja sam hteo da se iskuliram… – pitao je Filip.

– Dobro, ti se iskuliraj. Ti se iskuliraj, pošto je meni baš ekstra! Mene zabole šta drugi misle, tvoje ponašanje prema meni je jadno. To mene nervira – rekla je Kija ironično.

– I meni je jadno.

– Ne razumem zbog čega? Pričali smo o svemu… Ako ja kažem nešto, onda je to tako. A, očigledno, ti kad kažeš nešto to nije tako. Okej, iskuliraj se… Šta da ti kažem… – rekla je Kristina.

Početak razgovora Kije i Filipa pogledajte na snimku ispod od 6:30 minuta:

Kija o Andriji, nakon razgovora sa Filipom: