KIJA ISKRENO I OTVORENO: RAZVELA SAM SE JER…Otvorila dušu pa otkrila PRAVU ISTINU!

0
2548

Popularni rijaliti par, Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović, pre dva dana zvanično su se razveli i Okružnom sudu u Zrenjaninu.

Tog dana su oboje delovali veoma tužno, međutim oboje su odlučili da krenu dalje i da uspešno grade svoje pevačke karijere.

Nakon svih akutelnih dešavanja, Kija je odlučila da prizna kako se zaista oseća:

kristina-kockar-kija

– Malo se čudno osećam, još sam pod utiskom, tako da to ne bih dalje komentarisala. Sreća je relativan pojam. Mene razne stvari čine srećnom, ali me isto tako razne stvari čine i nesrećnom, tako da to varira – rekla je Kristina.
Kockareva je navela da je trpela pritisak javnosti, ali to ipak nije bilo presudno da konačno odluči o prekidu bračne zajednice.
Kristina Kija Kockar, Sloba Radanović

– Razvela sam se jer sam ja to želela, a ne zbog nekog drugog. Ili zbog nekog pritiska javnosti. Ali naravno da sam poslala poruku, to je normalna stvar da preko takvih stvari ne treba prelaziti. Jeste postojao pritisak javnosti, ali nikad ne bih dozvolila da to utiče na moju odluku i na moj život, jer to je samo moj život i samo ja treba o tome da odlučujem – navela je pobednica “Zadruge”.
Šta će se dalje dešavati između dvoje bivših supružnika, ostaje nam da saznamo.