KIJA I SLOBA PONOVO SPAVAJU ZAJEDNO, LUNA VRIŠTALA U SUZAMA: Ovim je pokazala da mi ne želi dobro (VIDEO)

0
4090

Miljana Kulić izabrana je za ovonedjeljnog vođu, pa samim tim ostvarila je pravo da odlučuje ko će šta raditi u toku cijele nedjelje, a izbor potrčka bila je glavna tema u toku večeri. Nakon svih zadataka koji su ukućani vrijedno obavljali i to zahvaljujući njenom stavu da svako mora ispoštovati njenu posljednju riječ, došao je na red da takmičarka odluči ko će joj u toku nedjelje biti desna ruka.

Voditeljka Rada Radenović posjetila je Bijelu kuću, a Miljana je bila spremna da saopšti ko će joj pored potrčka, biti i omiljeni zadrugar. Miljana je željela da se malo poigra sa ukućanima pa je zamolila Anđela, Anu, Janjuša, Jelenu, Đeksona, Slobu i Kiju da ustanu.

– Ostaviću dva bivša para, jer bi to bilo zanimljivo. Ništa lično, ali ove nedjelje u izolaciju idu Sloba i Kija. Razlog je zbog toga što je Kija dobila najveći budžet. Sloba mi je najomiljeniji. Biće zanimljivo šta će pričati i da li će Luna ići tamo da ih gleda. Opet kažem, ništa lično – obrazložila je Miljana svoju odluku.

Ovo je šokiralo sve u Bijeloj kući, a Sloba Radanović i Kristina Kockar prokomentarisali su Miljanin potez.

– Nije se ništa desilo ni kad smo prvi put bili u izolaciji, pa neće ni sad, tako da opušteno – rekao je Sloba.

– Zaista ovo nisam očekivala, ali drago mi je. Ja nemam problem da budem sa njim u izolaciji, već smo bili jednom – rekla je Kija.

Nakon izbora potrčka, vođa je izabrala svog omiljenog zadrugara, a to je takođe izazvalo burne reakcije.

– Odlučila sam da moja omiljena ličnost bude neko ko mi je mnogo drag, a to je Miki Đuričić iz razloga što ga moj tata mnogo voli, kao i moja mama. Ne bi mi oprostili da sam uradila suprotno – bila je iskrena Miljana.

Miki nije bio iznenađen ovom izjaviom, kao ni odlukom, ali je i obrazložio zbog čega nije bio oduševljen.

– Ja moram reći da sam presrećan, da sam jako srećan. Ko god je kupovao sa mnom vidio je da je ona išla za mnom. Mislio sam da su moje muke prošle, a onda sam postao najbolji drug Miljane Kulić – prokomentarisao je Miki, što je sve prisutne nasmijalo.

Reakcija Lune Đogani ostavila je veliki pečat nakon cjelokupnog razgovora, naročito zbog toga što je ova ukućanka zbog ove odluke plakala kao kiša.

– Poenta je samo što ona vrlo dobro zna da je meni psihički jako loše, a Sloba je jedini koji može u tome da mi pomogne. Ja sam se čula sa mamom i bilo mi je bolje, a njoj sam rekla da se nadam da me neće odvojiti od Slobe, a ona je rekla da ne bi to nikad uradila. Ona mi kao želi dobro, a ovim je pokazala da to nije istina i da ljudi jako uživaju u tuđoj nesreći – rekla je kroz plač Luna.

Kako će Luna podnijeti što će Kija i Sloba zajedno spavati u rehabilitaciji Zadruge ostaje da vidimo u narednim danima.