Katarina Grujić bila slijepo zaljubljena u dečka koji ju je finansijski iskorištavao

0
348

Pjevačica Katarina Grujić ima buran ljubavni život, a u jednom od novijih intervjua za srbijanske medije otkrila je da je bila u vezi s dečkom koji ju je finansijski iskorištavao.

  • Danas ima mnogo muških sponzoruša, zato su mnoge žene same. Neki momci iskoriste žene do posljednjeg dinara, a one se toliko zaljube da to i ne primjećuju. Kroz to sam i sama prošla. Imala sam momka koji je bio sa mnom samo zbog interesa i novca. Osjećala sam se kao da sam ja muškarac u toj vezi, jer sam ga finansirala. On mi je bio najveća životna greška. Tužno je što sam to kasno shvatila. Prijatelji su mi na to skretali pažnju u više navrata, ali sam ja, izgleda, bila toliko zaljubljena da nisam htjela ni da prihvatim istinu -izjavila je Katarina Grujić za Informer.rs.

Pjevačica nije željela da otkrije koji ju je bivši momak finansijski iskoristio, a s obzirom na to da je pričala kako je imala samo četiri momka, “osumnjičeni” su maneken Boris Stamenković i mladi biznismeni Nemanja Buha iz Beograda, Kosta Obradović iz Crne Gore i Semir Kuzmanović iz Tuzle, prenosi spomenuti medij.

  • Mnogi mi ne vjeruju kad kažem da sam sama! Stvarno nisam u vezi, jer namjeravam da se maksimalno posvetim karijeri. Bolje je za mene da malo napravim pauzu i budem solo – dodaje pjevačica.
View this post on Instagram

Ponedeljak moze da pocne 🌴☀️ #monday

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on