KARLEUŠA PRIPREMILA SPEKTAKL NA KOŠUTNJAKU: Koleginice, gledajte i učite (VIDEO)

0
2695

Jelena Karleuša uložila je više od deset hiljada evra za performans kojim će ispratiti premijeru dve nove pesme – duet sa Acom Lukasom i Azisom. Ona će ih prvi put izvesti u sredu u finalu takmičenja “Zvezde Granda”, koje će biti održano u studiju na Košutnjaku.

?

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Najpopularnija članica ovog muzičkog takmičenja sprema pravi spektakl. Publika od pesama “Bankina” koju je snimila s kolegom iz žirija, i “Ostavljam te”, koju je otpevala s muzičkom zvezdom iz Sofije, očekuje mnogo, pa JK smatra da i njihova promocija mora da zatalasa estradu.

Jelena se već mesecima priprema za taj šou. Odužila je sa predstavljanjem pesama jer je htela da to bude baš na finalnoj večeri “Zvezda Granda”. Svi jedva čekaju da vide reakcije publike, a i Karleuša je veoma nestrpljiva da fanovima predstavi pesme koje je snimila posle čak pet godina diskografske pauze – rekao nam je izvor blizak pevačici.

?

A post shared by JELENA KARLEUŠA (@karleusastar) on

Tim povodom kontaktirali smo i s Jelenom, koja nam je ispričala da će publika prvi put videti šou koji će njenim koleginicama biti težak zadatak.

– U finalnoj večeri biće izvedene dve moje nove pesme, to su produkcijski dva vrlo skupa i složena nastupa, kakve naša televizijska publika do sada nije imala prilike da vidi na našim prostorima. Jedva čekam sredu – rekla nam je pevačica.