JOŠ JEDNA TRUDNICA SE UKLJUČILA U ZADRUGU 3: Nadežda je u 7. nedelji – vidite KAKO izgleda (VIDEO)

0
477

Ovonedeljni vođa rijalitija “Zadruga 3”, Suzana Đubela, bila je na razgovoru sa Drvetom mudrosti gde se rasplakala zbog toga što joj smeta kako je doživljavaju učesnici.

– Kako sam priznala da sam gej, tako imam osećaj da me svi izbegavaju, kao da sam bolesna. Svi me povezuju sa nekim devojkama, govore da sam se zaljubila u gotovo sve učesnice, a ja nisam našla ni jednu osobu s kojom bih se družila. Kojoj god da priđem, svaka misli da sam zaljubljena pa me izbegavaju – kroz suze je govorila Ćubela u Rajskom vrtu, a Drvo joj je potom dalo mogućnost da pronađe pare ako želi da dobije telefonski poziv, što je ona i uradila.

Pored trudne Miljane Kulić, u “Zadrugu 3” se zatim uključila još jedna trudnica, i to telefonskim putem. Suzana se potom čula sa doskorašnjom zadrugarkom, pevačicom Nadeždom Biljić, koja joj je poručila da ne sme da klone duhom i da ne treba nikome da se pravda jer su onda ljudi još gori. 

Pored podrške drugarici, Nadežda je rekla i kako ulazi u sedmu nedelju trudnoće, kao i da je Suzanu pozdravio i Tomislav Toma Panić.

Suzana Ćubela i Nadežda Biljić
Suzana Ćubela i Nadežda Biljić
Foto: TV Pink printscreen/Zadruga 3

– Ja sam dobro, ulazim u sedmu nedelju. Treba opet da idem na kontrolu. Toma te pozdravlja – rekla je Biljićeva.

Pogledajte kako su izgledale te scene: