JEZIVO: Borac napustio ring, nakon što mu je protivnik bukvalno ulubio glavu udarcem (FOTO)

0
2825

Kada se u Srbiji kaže Mai Tai, većina pomisli na slatkasti koktel sa prefinjenim ukusom amareto likera, pomešanim sa sokom od narandže i ananasa. Međutim, Mai Tai ili tajlandski boks je zapravo borilački sport koji se može svrstati u red najopasnijih na svetu.

Da to jeste tako pokazuje i nedavni primer francuskog borca poznatog pod imenom Džeremi koji je umalo stradao u ringu. Tokom borbe, nesrećni Džeremi je udaren laktom u čelo. Udarac je bio toliko jak da mu je glavu bukvalno ulubio!

Njegov trening partner Džoni Bets postavio je fotografiju koja prikazuje Džeremija sa teškom povredom, a komentari poput:

Skočio sam iz stolice kada sam ovo video!”, “Jezivo.” i “Da li je ovaj preživeo?”, samo su neki od mnogih.

Bit of a nasty injury caused by a big elbow on Monday night at Patong stadium. He had surgery last night, wish him a quick recovery! #SkullFracture #MuayThai

Opslået af Jonny Betts på 14. december 2017

Povreda se dogodila tokom borbe na stadionu Sjanmen Patong, na Tajlandu, gde treniraju Bets i Džeremi, koji je samo je ludom srećom prošao bez težih posledica, što je njegov kolega i potvrdio.

An update to yesterday’s post: Jeremy is now out of hospital following the surgery to fix up the fracture with a…

Opslået af Jonny Betts på 15. december 2017

Obeležja tajlandskog boksa jesu udarci laktom i kolenima, kao i hvatanje protivnika. Dozvoljeni su udarci kolenima prema glavi, hvatanje protivnika u stajanju i udaranje sa kolenima u telo i noge.

Pojedina pravila dozvoljavaju hvatanje i držanje noge protivnika.