JEZIV ZLOČIN POTRESAO REGION: Djevojčica zatekla oca kako joj si*uje sestru!

0
9204

E. T. (43) iz Novog Pazara, koji je uhapšen zbog sumnje da je silovao 15-godišnju kćerku, otkriven je nakon što su ga policiji prijavili ostali ukućani – supruga, sin i mlađa kćerka! Kako saznaje Kurir, otac monstrum više od četiri godine seksualno je zlostavljao svoje dijete.

On je uhapšen u subotu, kad je policija upala u njihovu kući. Inače, ova porodica je izvjesno vrijeme živjela u Njemačkoj, a zatim su se doselili u Novi Pazar.

Iznemogla i rastrojena

– Sumnja se da je E. T., koji je inače Albanac porijeklom iz Prištine, kćerku počeo da napastuje kad je imala 11 godina, još dok su živjeli u Njemačkoj, i da ju je na seks prisiljavao posljednje četiri godine! Djevojčici, koja je sada učenica jedne osnovne škole, pretio je da nikome ništa ne smije da kaže i ona je šutjela. Kakav je pakao preživljavala govori i saznanje da je htjela da se ubije – kaže izvor.

Kako se saznaje, mlađa kćerka vidjela je oca kako siluje njenu stariju sestru. Užasnuto dijete sve je navodno ispričalo majci, majka je stariju kćerku pitala je li to istina, a kad je dobila potvrdan odgovor, otišli su u policiju. Djevojčica je od subote pod nadzorom majke i Centra za socijalni rad. Ona je jučer bila potpuno iscrpljena, iznemogla i psihički rastrojena.

DJEVOJČICA NA PREGLEDU, OTAC U POLICIJI

Djevojčica za koju se sumnja da je silovana jučer je bila na ljekarskim pregledima. Nema informacija šta je osumnjičeni otac jučer rekao pred policijom i istražnim organima i kako se branio.