JELENU SU UBILI PLAĆENIK, ZORANOV DRUG I ČLAN FAMILIJE! Šokantne tvrdnje Amerikanca kojeg je unajmila porodica Krsmanović

0
2551

Jelenu Marjanović ubio je plaćeni ubica kojeg je unajmio prijatelj Zorana Marjanovića – to tvrdi Robert Kajsler, parapsiholog kojeg je unajmila porodica Krsmanović kako bi pomogao u rasvetljavanju brutalnog zločina.

Kajsler je izneo svoju teoriju i do detalja opisao kako je izgledao zločin.

– On je 1. aprila 2016. uveče, po instrukcijama jednog člana Zoranove familije, sačekao pevačicu pored kuće njene majke i tukao je sa Zoranovim rođakom i prijateljom – posrednikom u ubistvu, dok nije izgubila svest. Gnusni čin dovršen je u kući jednog od aktera zločina, a telo je bačeno u kanal u Borči, po unapred utvrđenom planu!

Ovo otkriva parapsiholog Robert Kajsler sa Floride, koji je na molbu porodice Krsmanović, familije Jeleninog oca, stupio u kontakt sa njenom rodbinom, svedocima, kao i ljudima koji su istraživali slučaj i prihvatio da pomogne u rešavanju misterioznog zločina.

Robert Kajsler tvrdi da je Jelena nasmrt pretučena 1. aprila 2016. maltene na pragu majčine kuće!

– Jelena je 1. aprila definitivno odlučila da napusti Zorana i da sa sobom povede ćerku. Spakovala je svoje i Janine stvari i obavila osnovne obaveze oko ćerke i majke. Te večeri je sa Zoranom otišla kod majke. Tamo je izbila velika svađa između Jelene, Zorana i Zorice Krsmanović. Zoran se fizički obračunao s Jelenom. Njena majka je bila svedok, ali je krivila Jelenu! – kaže parapsiholog i otkriva kako se odigrao zločin.

– Plaćenik je sačekao Jelenu kod majčine kuće, sa dvojicom saučesnika – Zoranovim prijateljem – posrednikom u ubistvu i bliskim rođakom. Čim je izašla, toliko su je pretukli da je izgubila svest. Odvezli su je u jednu od kuća na imanju tog Zoranovog prijatelja, koji je našao ubicu po narudžbi člana Zoranove familije. Dok je plaćenik tukao i ubijao Jelenu, saučesnici su pomagali u tome! Posle ubistva su presvukli Jelenu i uklonili dokaze sa njenog tela. Leš su odvezli na nasip u Borči i bacili ga u kanal – izričit je parapsiholog.