Naslovnica Aktuelno Janjuš BRUTALNO IZVREĐAO Anđela, ONO što mu je rekao ga je ostavilo...

Janjuš BRUTALNO IZVREĐAO Anđela, ONO što mu je rekao ga je ostavilo BEZ TEKSTA! (VIDEO)

0
1315

Tenzija i nervoza od juče ne jenjava u rijalitiju koji obara sve granice, Zadruzi. Učesnici ovog impresivnog šou programa sve više pucaju po šavovima, te su svađe njihova svakodnevnica. To što su danas kažnjeni nedeljnim honorarom izazvalo je bes kod pojedinaca, a Marko Janjušević Janjuš je bio vidno iznerviran od strane Anđela Rankovića.

Autor: TvPink Printscreen

Anđelo se prvo svađao sa Jovanom Tomić Matorom, a onda je počeo da proziva Janjuša. Međutim, kad je košarkaš počeo da mu uzvraća, maneken je pokušavao da se odbrani, ali to mu baš nije pošlo za rukom:

    • Je*em vas u usta balava! Imaš 20 godina kralju, vrištiš u krevetu svaki dan, nemaš nijednog prijatelja ovde! Seljačino jedna, samo vrištite tu da vas neko snimi! Svaki dan vilenite! Ti spavaš svaki dan, ne izlazite iz ćoškova! Ti za 125 dana nisi popričao sa jednom muškom osobom! Sedi, cmizdri i plači! Idi promeni uloške jazavče mali, plačeš svaki dan ko pi*kica! – vikao je Janjuš Anđelu. 

Autor: TvPink Printscreen

Autor: TvPink Printscreen

Maneken mu je odgovarao, ali ni u jednom trenutku nije mogao da ga nadjača i odgovori kako treba. Kako je njihova svađa izgledala, pogledajte u snimku ispod: