IZAZVALA SUZE Prva izjava Jelene Karleuše nakon Divnine smrti! Pevačica ima samo jednu ŽELJU! (VIDEO)

0
493

Pevačica Jelena Karleuša skupila je snagu posle tragičnog gubitka majke i vratila se na snimanje emisije “Zvezde Granda” u kom je član stručnog žirija.

Ona se pojavila u crno-beloj haljini, belim čizmama sa kratkom kosom začešljanom na stranu i crnim naočarima koje nije skidala. Na samom početku emisije publika je pozdravila najvećim aplauzom do sada, a ona je odlučila i da im se obrati.

“Vratila sam se. Ja se nešto ove godine konstantno vraćam i imam ‘comeback’. Nadam se da se ovo neće ponoviti još koji put ove godine”, izjavila je uz osmeh Jelena Karleuša, pa tako pozdravila sve kolege i publiku.

Direktor “Granda” Saša Popović, izjavio je ranije da je on neće primoravati na povratak i da očekuje Jelenu onog trenutka kada sama bude shvatila da je spremna da izađe pred kamere.

“Ja je nisam nijedan jedini put okrenuo telefonom da joj kažem: ‘Daj, Jelena, vrati se, treba da se vratiš’. Ja sam joj rekao da se vrati kada bude osetila potrebu i kad bude u stanju da to uradi”, rekao je Saša Popović u jednoj emisiji pa dodao da misli da za raziku od ovakvih poslovnih obaveza, pevačica neće stati na scenu dok ne prođe 40 dana od smrti majke.

Jelena Karleuša i Saša Popović

Jelena Karleuša i Saša Popović, Foto: Rajko Ristić/Alo!

“Mi smo joj prijatelji veliki, zaista, svi mi koji smo ovde u žiriju. Znam da bismo jedni drugima pomogli u najtežim trenucima, kao što se i pokazalo sada kada smo svi stali uz Jelenu”, zaključio je on.