Ispred lovaca je iskočila krvoločna zver i ščepala im psa: Prepolovila ga je, krv je šikljala, a onda su zgrabili svoje puške (UZNEMIRUJUĆi FOTO)

0
7465

Uspeli su samo da vide crnu masu kad je protrčala. Reakcija se podrazumevala, ali je za nju trebalo skupiti snagu

U šumi punoj predatora nikad ne znaš kad će iskočiti zver protiv koje nećeš imati šanse. Ako nisi uvek na oprezu, nemilosrdno će te rasporiti u sekundi. Možda zvuči kao da opisujemo scenu iz horor filma, ali upravo se ovo odigralo na Crnom vrhu.

Na ovoj planini živi mali broj ljudi, ali tu su divlje životinje koje su zagospodarile Crnim vrhom. Ulogu vođe preuzeo je ovaj vuk. Kada mu se našao u blizini, jedan pas nije imao nikakve šanse.

Lovačko društvo, koje se zateklo na Crnom vrhu, posvedočilo nam je o strašnoj sceni koja se odigrala pred njihovim očima.

Sve je bilo u redu. Kretali su se tiho gustom šumom. Njihov pas je bio miran i neverovatno, ali ni on nije osetio šta mu se sprema.

Grabili su složno pored drveća. U jednoj sekundi sve je stalo. Čulo se samo pucanje granja, i u tom jednom neuhvatljivom trenutku – crna masa je protrčala pored njih.

Nije imao nikakve šanse. Nije stigao ni da pokuša da se odbrani. Ni da ispusti krik. Vuk je svojim snažnim, krvožednim čeljustima, zgrabio psa i rastrgao ga. Od jadne životinje ostao je samo prepolovljen trup. A samo nekoliko metara dalje lovci.

Iako uhvaćeni nespremni, podigli su svoje puške i nanišanili. Jedan metak presudio je nemilosrdnom predatoru. Mogli su da odahnu.

Pas je sahranjen, a vuk ponet kao trofej. Nisu ga želeli, ali ostaće zauvek kao podsetnik na dan u kom je predator pred njihovim očima pokazao svoju punu snagu.