Irac je smuvao zgodnu Srpkinju na Egzitu, a onda mu je stigla poruka od njenog dečka. On je mogao da uradi samo jedno! (FOTO)

0
4184

Nadamo se da ovi momci neće promeniti mišljenje o našoj zemlji.

Srbi su poznati po gostoprimstvu i ljubaznosti, ali su vrlo neprijatni kada neko pokuša da im otme devojku ili se eventualno umeša u njihov odnos. Upravo to se desilo na ovogodišnjem “Egzit-u”. Irac je osvojio našu devojku, a poruka njenog dečka će vas nasmejati.

Naime, mladić je očigledno saznao šta je njegova devojka radila na festivalu, pa je, s obzirom da se Irac već vratio u svoju zemlju, odlučio da se sa njim “obračuna” preko SMS poruke.

Uzeo je svoj telefon i poslao mu šest brutalnih reči, a Ircu ništa nije bilo jasno, niti je uspevao da prevede ovu rečenicu, iako je pokušavao na sve moguće načine, pa je odlučio da je uslika i postavi na internet, kako bi mu neko pomogao u rešenju enigme.

Prenosimo vam komentar u celosti:

– Zdravo, moj prijatelj se smuvao sa Srpkinjom prošle nedelje na Egzit festivalu. Vratili smo se u Irsku i moj prijatelj je jutros dobio poruku od nekog Srbina. Poruka glasi: “Treba ja pi*ku da ti polupam?”

– Google translate je bio beskoristan, da li možete da mi pomognete? Uzgred, vi Srbi ste predivni i imate šarmantnu zemlju, kao i najlepše žene. Hvala vam na gostoprimstvu! – istakao je Irac.

Verujemo da vas je ova poruka nasmejala, ali nadamo se da ovi momci neće promeniti mišljenje o našoj zemlji kada saznaju značenje iste. Takođe, nismo sigurni da je priča istinita, ali je ovaj post veoma popularan i mnogo puta deljen na društvenim mrežama, pa smo odlučili da ga podelimo sa vama.

(Telegraf.rs)