Influencerica sa 127 kilograma o spolnom životu: Samo jednu pozu ne možemo izvesti

0
1861

Dvadesetdvogodišnja Emma Tamsin Hill, influencerica koju na Instagramu prati preko 53 hiljade, ima 127 kilograma, a za Daily Mail je otkrila kako izgleda njen seksualni život. Priznala je da su joj, dok je bila mlađa, smetali njeni suvišni kilogrami, ali kad je upoznala svog sadašnjeg dečka Brendona Vajtera (Brandona Wittera), počela je prihvatati svoje tijelo.

– Imamo odličan seksualni život. Trebalo mi je neko vrijeme da doguram do toga, da zavolim svoje tijelo i nađem muškarca koji nije sa mnom da bi udovoljio nekom svom fetišu, ali sad napokon mogu reći da imam odličan seks, kaže ona.

– Ako imate više kilograma, to ne znači da se morate seksati u mraku i samo u određenim pozama, istakla je.

Priznala je ipak da im jedna poza zadaje muke i da je njen dečko ne može izvesti: ona u kojoj bi je podignuo.

View this post on Instagram

Gratitude is a must

A post shared by Emma Hill (@emmatamsinhill) on

Ispričala je i kako je ranije imala problema sa samopouzdanjem i da je spavala “s više muškaraca nego što je trebala” kako bi sebi dokazala da je privlačna, no, tvrdi, s Brendonom je sve drugačije.

– Jednom prilikom me ljubio po trbuhu, a kad sam mu rekla da to ne volim, odgovorio mi je da je to dio mog tijela i da voli svaki djelić mene. Nije me vidio onako kako sam ja samu sebe vidjela i to je i meni pomoglo da se vidim drugačije, kaže Emma.