HELANKE SU JOJ ZAŠTITNI ZNAK: Bila je ravna kao daska, a onda je počela trenirati (FOTO)

0
1165

edan od 10 najpraćenijih Instagram profila u svijetu jeste profil djevojke iz Njujorka po imenu Džen Selter (21), i to, ni manje ni više, zbog njene pozadine.

U stvari i ne kačim puno fotografija na kojima se vidi moje lice… njih u suštini i ne zanima kako ja izgledam, kaže dvadesetjednogodišnja Džen.

3

2

Sa preko 2,2 miliona pratilaca, među kojima se nalazi pop zvijezda Rijana, Dženin profil je poznat kao najpopularnija guza Instagrama.

5-3

Pažnju fanova, kojih je iz dana u dan sve više, krade njena, po mišljenju mnogih, savršeno izvajana guza.

wellness-and-keeping-fit-at-garza-blanca-740x800

ct5hoamxgaavgw

Džen je prvo postavljala svoje fotografije iz teretane, a sa svakom novom na kojoj je u uskim helankama u kojima dolazi do izražaja njena pozadina, broj fanova je rastao.

“U stvari i ne kačim puno fotografija na kojima se vidi moje lice… njih u suštini i ne zanima kako ja izgledam”, kaže Džen.

1488503265720

Ona priznaje da njene slike mogu da budu malo više “upečatljive”, ali njen fitnes režim je urodio plodom – ne samo da je postala inspiracija milionima, već je potpisala i svoj prvi ekskluzivni ugovor sa poznatim proizvođačem fitnes opreme.

11-2

Svakodnevni treninzi i zdrava ishrana doveli su do savršenih rezultata jer ova mlada fitnes zvijezda važi za jednu od najzgodnijih dama na svijetu.

7-5