GOLIŠAVU FOTOGRAFIJU OBJAVILI I ZA 16. GODIŠNJICU BRAKA: Ovako Željko i Ružica slave ljubav (FOTO)

0
2958

eljko Bebek upoznao je svoju 34 godine mlađu suprugu Ružicu Jurić kada ga je zamolila za zajedničku fotografiju nakon koncerta, a vjenčali su se 2002. u Dubrovniku. Bebek je prošle godišnjice braka obilježavao golišavim fotografijama sa Ružicom te je to učinio i ovog puta.

11

Nekadašnji član benda Bijelo dugme objavio je na društvenoj mreži fotografiju na kojoj su on i supruga u prvom planu te ona drži šalicu s naljepnicom njih dvoje. Iza supružnika na zidu vidi se velika slika na zidu na kojoj poziraju u krevetu. Ružica leži ispred muža i prekrivena je poplunom te ‘skriva’ njegovo međunožje.
zelja

Bebek je objavio i slike s vjenčanja te jednu iz jacuzzija u kojem je sa suprugom ispijao šampanjac. Glazbenik je za prošle godišnjice stavljao na društvene mreže fotografije sa Ružicom u kadi, u krevetu, a jedne godine su otputovali u New York, objavio je portal 24sata.hr. Pjevač je svojedobno rekao kako je okorjeli romantik pa uvijek suprugu iznenadi za godišnjicu braka, a supružnicima razlika u godinama nije nikada predstavljala problem.

12

– Ma mala je razlika… Nešto sitno… 34 godina ali kao da su 4 – rekla je nedavno Ružica za IN magazin. Bebek je istaknuo kako se trudi biti mladi suprug i u tome uspijeva. Par ima sina Zvonimira (15) i kćer Katarinu (13) i oboje su talentirani za glazbu. Zvonimir svira gitaru, a Katarina uči svirati klavir.zeljko

Bebeku je Ružica treća supruga, a prije toha je bio u braku sa Sandrom i Spomenkom. U međuvremenu je postao i djed.