Goca tužila bivšeg muža, traži basnoslovnu cifru: Marinković iznio sve detalje, ovako je izgledalo kada su se sreli na sudu!

0
295

Goca Tržan našla se na sudu sa bivšim mužem Ivanom Marinkovićem, a on je iznio detalje njihovog susreta.

Naime, Raša, Gocin sadašnji muž i pjevačica tužili su Ivana za povredu ugleda i časti, jer je rekao da je Raša homose.sualac i da zbog toga ne može sa njom imati djecu.

Njih dvoje traže da im Ivan platim odštetu od 300.000 dinara, a Marinković komentariše kako to nije bila njegova izjava.

“A ja sam samo kazao “indijanac” i da ne može da ima djecu, kao i da živi u mom stanu. Spremiću i ja deset tužbi, pa da se narednih 15 godina sprdam na sudu”, otkrio je Ivan. Marinković je u nastavku dodao da se sve vrijeme smijao u sudnici jer su njih dvoje, prema njegovim riječima pokušavali da naprave žrtve od sebe.

“Odvalili su kako su uvrede koje sam iznio na Rašin račun uticale na njegov posao. On je ispričao da je zbog mene dobio otkaz u jednoj poljoprivrednoj firmi. Zatim je objasnio da sa Gocom nema nasljednike jer ima slabo pokretljive spe.matozoide, kao i da planiraju vještačku oplodnju. Otkako su Goca i on zajedno, pričaju da će da usvoje dijete. Strašno je da izjaviš tako nešto i da to nikad ne uradiš”, nastavio je Ivan da iznosi detalje sudskog procesa.

“Dok smo bili u hodniku, pitao sam Gocu kako je naša kćerka Lena. Na to mi je odgovorila: “Mene pitaš?”. Vidio sam da se pravi luda, pa sam istom mjerom uzvratio: “Ma jok, advokata”, ispričao je Ivan.