Evo ko je Filip Mijatov: Progovorio o tome čime se bavi i od čega živi, pa otkrio ime drugog Aninog sponzora!

0
181

Filip Mijatov je postao poznat javnosti u Srbiji kao bivši dečko Ane Korać. On je gostovao u studiju televizije Pink gdje je govorio o svom poznanstvu sa Anom i otkrio neke detalje, a u najnovijem izdanju emisije “Premijera – Vikend specijal” otkrio ih je još!

Za početak, ono što je sve zanimalo jeste čime se to bavi Filip Mijatov, a on je to napokon ispričao:

– Filip je neko ko živi već 20 godina u inostranstvu i ja se bavim nečim što se zove SEO, optimizacija sajtova za Gugl i to je posao od kog živim. Imam nekretnine u Londonu od kojih imam prihode, koji nisu nimalo naivni – rekao je Filip i otkrio da li je Ana imala neki uticaj na njegov novac:

– Ne, to je prazna priča, novac koji je dobijala ja sam kontrolisao, ona nema uticaja na moju finansijsku stranu. Ja nemam milione, svakog prvog dobijam platu i to jako teško može da se uništi. Mi smo bili drugari, ali zvala je konstantno, i ja sam nju, mi smo bili bliski ali na kraju sam se ja distancirao od nje. Mina je znala cijelu priču, ona je tu bila sa nama svakodnevno, nikad se nisam žalio na nju, mi smo jedno o drugom imali lijepo mišljenje.

Ana je  tokom emisije “Pitanja novinara” demantovala sve što je Filip ispričao, a što je sedma sila pitala, te istakla da je bolje da ne priča o tome čime se on bavi:

– Ja ne znam zašto ona ne kaže, evo ja molim Anu da kaže, ja znam čime se bavim, ja sam imao poslove dok sam bio sa Anom u Srbiji, više nemam – rekao je Filip i otkrio ime čovjeka iz Vranja, koji je takođe bio, navodno, Anin sponzor.

-Zvao me je samo jedan dečko, ne bih da uplićem treću stranu u ovu cijelu priču. Zvao me je taj neki Filip Vitez iz Vranja, nije prijetio, samo je pohvalio, on je imao neku vezu, prijateljstvo sa Anom. Ja njihovu vezu ne mogu da komentarišem. Rekao mi je samo “Zašto si me spomenuo?” i to je to i da sam ga lijepo pomenuo. Zvao me je i novinar iz Skandala, jer sam pomislio da je on pisao neki članak, a u stvari je bila Anina izjava koju je iskopirao. Filip Vitez je dečko iz Vranja o kom ja ne mogu da govorim ništa, znamo se samo preko Ane. On je nju vodio u Ušće i kupio sve što hoće ali da plati na fakturu, što on nije uradio.