Emina Jahović bratu nije bila na svadbi, a evo šta je rekla o njegovoj ženi: Proslavljeni košarkaš oženio Beograđanku, ima petoro djece i ovo je istina o odnosu sa pjevačicom!

0
804

Rođeni brat Emine Jahović, Mirsad, nekada je bio veoma uspješan košarkaš. U svom rodnom gradu voljen je i cijenjen. Pretprošle godine otvoren je košarkaški teren koji nosi njegovo ime i prezime.

Sa prvom suprugom, bivšom misicom Dinom Džanković, dobio je troje djece – sina Nusreta i kćerke Kairu i Nebu. Od nje se razveo 2012. godine, a 2016. godine oženio se drugi put u Novom pazaru sa Beograđankom Dušicom Trninić. Sa njom dobio je dva sina.

Emina je uvijek isticala da je veoma vezana za svoju porodicu, ali se rijetko sa njima pojavljuje u javnosti. Takođe, pjevačica nije prisustvovala vjenčanju svog brata, što je pokrenulo razne spekulacije.

“Apsolutna je neistina da imam bilo šta protiv Mirsadove supruge. Svog brata volim najviše na svijetu i naravno da volim i poštujem osobu koja njega čini sretnim. Njih dvoje su u braku već mjesecima, a sada su samo otišli u opštinu da se registruju, nisu pravili svadbu. Cijela naša porodica se mnogo voli i najveća smo podrška jedni drugima kroz život, to je jedina istina i tako će zauvijek biti”, izjavila je tada Emina.