Ekskluzivno! Evo šta je sve navedeno u opomeni pred tužbu koju je Kija poslala Slobinoj majci! (FOTO) (VIDEO)

0
2987

Draginja Radanović dobila je od Kristine Kockar opomenu pred tužbu u kojoj su navedeni razlozi kojima je, kako piše, uzrokovala narušavanje Kijinog ugleda i dostojanstva.

Majka Slobodana Radanovića, Draginja Radanović, teško je podnela ulazak Kristine Kije Kockar u “Zadrugu”, zbog čega je imala i zdravstvenih problema.

Slobinoj majci je nedavno od Kije stigla opomena sa upozorenjem, što je već pominjala prilikom gostovanja po emisijama, a dokument je pokazala i našoj ekipi kada smo se uputili ka Zrenjaninu i porazgovarali sa Slobinim roditeljima, Draginjom i Dušanom.

U takozvanoj opomeni pred utuženje do koje je ekipa portala Telegraf.rs ekskluzivno došla, a koju je gospođa Draginja dobila od Kije, navodi se šta je zapravo zasmetalo njihovoj još uvek zakonitoj snajki i zbog čega se odlučila na ovaj korak.

– Po ovlašćenju naše stranke, Kristine Kockar iz Zrenjanina, ovim putem Vam dostavljamo opomenu pred utuženje sa upozorenjem da ste u više navrata putem medija iznosili neistine o našem klijentu usled čega postoji osnov sumnje da ste izvršili krivično delo uvrede iz člana 170 i ovakvim iznošenjem neistina putem sredstava javnog informisanja grubo povredili čast i ugled Kristine Kockar – deo je onoga što piše u opomeni.

U opomeni je navedeno kako je Draginja:

– iznela neistine da preživljava teške trenutke zbog Kije
– iznosila uvredljive reči o Kijinoj porodici navodeći kako Kija Kockar “smišlja opake igre” i da je izmislila aferu “kokain”
– napala ličnost i moralne vrednosti Kristine Kockar iznoseći neistine kako je bila bahata, koje su se dalje širile putem sredstava javnog informisanja
– povredila ugled, dostojanstvo i čast Kristine Kockar, čime je izrazila duboko nepoštovanje i poniženje dostojanstva njene ličnosti

– Iznoseći takve reči koje štete ugledu i časti Kristine Kockar putem štampe i drugih sredstava javnog informisanja jasno je da na Vašoj strani postoji namera omalovažavanja iste – stoji u opomeni.

Pogledajte u videu: