DUHOVITA KARLEUŠA: Dačić je bucmasta žaba!

0
1206

Pred državnicima treba da se foliramo da se volimo, da smo složna srpska braća, rekla je pevačica
Nakon što je predsednik Turske Redžep Erdogan posetio Srbiju, Jelena Karleuša prokomentarisala je taj diplomatski događaj i priznala da joj je krivo što ona nije zapevala na zabavi umesto Ivice Dačića.

Popularna pevačica kaže da je njen suprug Duško Tošić bio na ovom diplomatskoj zabavi i da je provod bio odličan, ali da ona, nažalost, nije bila pozvana.
– Krivo mi je. Ja bih bila jako dobra pred stranim medijima. Pred državnicima treba da se foliramo da se volimo, da smo složna srpska braća – rekla je pevačica, a na pitanje kako joj se dopala tačka našeg ministra spoljnih poslova Dačića, JK je imala zanimljiv odgovor.

– Šta je pevao? „Osman-aga“? Ja sam negde pročitala da je Dačić rekao da ga teraju da peva i da igra. Ima ona jedna srpska izreka: „Teško žabu u vodu naterati.“ Samo, ovo je jedna talentovana bucmasta žaba – rekla je mala od skandala kroz šalu.

Ali Dačić se nije zaustavio na čuvenoj Bešlićevoj „Miljacki“ i turskoj pesmi – juče se pojavio snimak sa jedne zabave na kojoj peva hit Riblje čorbe „Lutka sa naslovne strane“.