Davidov očuh izbacio Aleksandru iz kuće: Mungosu prekipelo Subotićkino ponašanje!

0
826

Biljana Dragojević i njen izabranik Predrag Opačić zvani Mungos, Davidov očuh, imaju oprečna mišljenja kada je Davidov ljubavni život u pitanju. Iako je Aleksandra Subotić, Davidova bivša devojka, i dalje u porodičnoj kući Dragojevića u Veterniku, Mungos smatra da je David ispravno odlučio što je napustio rijaliti-zvezdu.

Kako Rijaliti saznaje, u Veterniku se odigrala prava drama nakon što je Davidovu vezu sa Anom podržao njegov očuh, te je svađa rezultirala time da je Mungos isterao Aleksandru sa detetom iz kuće.

Naime, kako dobro obavešten izvor navodi, svađa je počela nakon telefonskog razgovora koji je David imao sa svojom porodicom.

– Tokom tog razgovora njegova majka Biljana je izvređala Anu i saopštila Davidu da je njegova bivša izabranica Aleksandra i dalje u njegovoj kući u Veterniku. David je rekao majci da ne želi nju u kući i da ne može ona da donosi takve odluke, ali Biljana je delovala prilično uvereno da je to ispravna odluka. Ipak, Opačić je želeo da se uživo uključi i kaže Davidu svoje mišljenje. Kada je rekao da podržava njegovu vezu sa Anom Korać, Aleksandra je počela da vrišti, a nakon što su prekinuli vezu s Davidom, u kući je nastao opšti haos – počinje priču izvor i objašnjava kako je Aleksandra reagovala na Mungosove reči.

View this post on Instagram

Fudbalski klub VETERNIK

A post shared by Mungos (@opacicp) on

Subotićka je izletela iz druge sobe i počela da urla na Mungosa i da ga vređa, a Biljana uopšte nije mogla da je smiri. Ona je stalno opravdava time što je povređena, ali za njeno ponašanje nema opravdanja. Aleksandra je rekla Predragu: “Ko si ti, ološu, da podržavaš Davidovu vezu s kurvom”, a onda je nasrnula na njega. Tada je Davidovom očuhu prekipilo i rekao joj je da odmah skupi svoje stvari i da sa svojom ćerkom Magdalenom napusti kuću. Subotićka je počela da se pakuje, a Biljana je kumila i molila Mungosa da popusti i da joj oprosti – navodi izvor i govori da je Biljana još jednom uspela da spase Aleksandru od sopstvenih grešaka.

instagram.com/sandrasuboticss

Pobesnela na Mungosa…

– Biljana je ušla u sobu u kojoj borave Aleksandra i Magdalena i rekla joj da se odmah smiri i da se izvini Davidovom očuhu. Objasnila joj je da je preterala i da mora da odgovara za svoje ponašanje, a da pre svega treba da misli na dete. Aleksandra je stisla petlju i izvinila se Mungosu, a on joj je rekao da joj je to poslednji ispad jer će sledeći put leteti iz kuće – završava izvor.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Aleksandrom kako bismo proverili ove navode, ali do zaključenja ovog broja nije odgovarala na naše pozive i poruke.