DARKO UHVATIO ANU U PREVARI: Ljubavnik oženjen, ima dvoje djece!

0
4798

Darko Lazić i Ana Sević ponovo su epicentru skandala. Prvo je objavljen snimak na kom pjevač šmrče beli prah, a odmah potom pročulo se da se kontroverzni par razveo. Kako Svet saznaje, uzrok njihovog razlaza nije afera sa bijelim prahom, već preljuba.

Prema tvrdnjama izvora pomenutog lista, Ana je prije više od pola godine uplovila u vezu sa jednim biznismenom. Budući da je Sevićkin ljubavnik oženjen, njegova supruga je za sve saznala i dokaze dostavila Darku, koji je odlučio da se razvede.

– Ana Sević upoznala je biznismena ljetos u diskoteci Trokadero u Budvi i od tada su u vezi. on je biznismen i ima veze i uticaj, i preko njega je uknjižila stan na svoje ime, koji je kupljen, logično, od Darkovih para. Lazić je poklekao i pristao da nekretnina bude na ime supruge jer ga je ubjeđivala da je to najbolje za njihovo dijete i da je on problematičan, sklon provodu i kocki. Ana se zbog čestog Darkovog odsustva, skandala koje je pravio, aferama sa starletama i pros*itutkama u tom braku osjećala usamljeno i izgubljeno. Zgodni i imućni biznismen, kog je upoznala u Budvi obasipao ju je pažnjom, poklonima i komplimentima i logično je da je pala na njega. Jedini problem u toj vezi bila je činjenica da su oboje u braku, a pomenuti gospodin ima dvoje djece – priča sagovornik Sveta blizak paru i otkriva kako je u stvari došlo do razvoda Darka i Ane:

– Ljubavnikova supruga saznala je za njegovu aferu sa Anom. Vidjela je njihove prepiske i sve sačuvala u svoj teleofn. Ogorčena i očajna što joj se brak i porodica raspadaju, kontaktirala je Darka i njegovog kuma, koji su tada bili na Kopaoniku. Sjela je sa njima i plakala, rekla je Darku da je Sevićka uništila njen brak, porodicu, da će odvojiti oca od dvoje djece. Darko ju je saslušao i odmah pozvao Anu. Rekao joj je da njihov brak više nema nikakvog smisla, da su oboje nesrećni i da više ne želi da živi sa njom – završava izvor.

Nakon što je Darko donio odluku o razlazu zbog svega što mu je rekla supruga Aninog ljubavnika, Sevićka je pozvala svog dečka i saopštila mu šta je njegova žena uradila. On je pobijesnio, prijetio supruzi i taj brak je sada u procesu razvoda.

Kako tvrdi izvor Sveta, sve ovo se izdešavalo u posljednje tri nedjelje, a dokaz da Ana i Darko više nemaju nikakav odnos jeste činjenica da novogodišnje i božićne praznike nius proveli zajedno. Ana se zabavljala po Crnoj Gori, a Darko je nastupao po Srbiji.

Njihovo posljednje zajedničko pojavljivanje bilo je na koncertu Adila Maksutovića 24. novembra. Tada je djelovalo da je sve u najboljem redu i pozirali su zagrljeni i nasmijani.

Tokom braka, koji je trajao četiri godine tabloidi su imali pune ruke posla zahvaljujći Ani i Darku. O njemu se pisalo da konstantno vara ženu sa starletama, igračicama, pjevačicama…

Prošle godine saznalo se za njenu aferu sa Acom Lukasom, a u javnost su dospjele čak i poruke koje mu je navodno slala.

Posljednji u nizu skandala jeste snimak na kom se vidi kako Darko šmrče bijeli prah.