Dara otkrila emotivni trenutak koji je presudio da okrene Karleušin broj i pomiri se sa njom

0
3172

Pevačica uskoro priprema koncert, na kojem će se, čemu se ni ona sama nije nadala, verovatno pojaviti i Jelena

Pevačica Dara Bubamara izgladila je odnose sa koleginicom Jelenom Karleušom i ne krije koliko joj je drago što je došlo do pomirenja, što se do skoro smatralo potpuno nemogućim za dogoditi!

Sada, Dara je otkrila u kojem trenutku je shvatila da treba da pozove Jelenu i da izgladi odnose koji su godinama unazad bili izuzetno loši.

– Nas dve nismo pričale, a onda, jednog dana, kad sam bila psihički loše, u krevetu sa temperaturom 40 i priključena na infuziju, upalim TV i vidim nju koja me podržava i hvali. Kao da joj je Bog šapnuo šta treba da kaže. Pokazala je da nema komplekse, ispala je pravi car i podigla me je iz kreveta – otkrila je Dara.

Ono o čemu se od “istorijskog” pomirenja kada je estrada u pitanju govori, jeste i to da će se Jelena pojaviti na Darinom koncertu u beogradskoj Areni 21. aprila.

– Koncert je solistički i ne bih otkrivala goste, ali biće veliko iznenađenje. Jelena je ispala car. Mi smo se i svađale i volele, slične smo, idemo glavom kroz zid i nismo sitne duše, kažemo sve što mislimo, direktno, i publika to oseti – zagonetno je rekla Dara.

Foto: A. Nalbantjan
Dara je pohvalila i Jelenino učešće u “Zvezdama Granda”, rekavši kako je ona ta koja je podigla gledanost.

– Pratim “Zvezde Granda” na Jutjubu jer vikendom radim. Svi mi se dopadaju, drugačiji su, ali mislim da je Jelena stvarno podigla gledanost, zna da provocira, iskrena je i zna kad šta treba da kaže. Dopadaju mi se i Lukas i Marija i Bekuta – iskreno kaže Dara.

Jedan od članova žirija, Aca Lukas, nedavno je proslavio punoletstvo sina Andreja, a na žurki je bilo mnogo kolega – ali ne i Dara.

Međutim, Dara kaže da mu nije zamerila što je nije pozvao, jer ni ona njega ne zove.

– Nisam mu zamerila, mi se volimo i poštujemo, ali ne zovem ni ja njega na slavlja, a ni on mene – objasnila je Bubamara za Svet.