Čovjek lutka od milion eura (VIDEO)

0
586

Njegove fizičke karakteristike su potpuno različite od onih prirodnih koje je nekada imao.

Zahvaljujući savršeno bijelom osmijehu, silikonskim implantatima u rukama i grudima, plavom kosom i plavim očima, Maurisio Galdi (Maurício) izgleda kao živa Ken lutka.

– Kada sam bio mali, nikada se nisam osjećao dovoljno lijepo i nisam bio zadovoljan svojim fizičkim izgledom – započeo je svoju priču ovaj momak, koji je svoju prvu plastičnu operaciju imao sa svega šesnaest godina.

Maurisio danas radi kao glumac i prezentator, a njegove fizičke karakteristike su potpuno različite od onih prirodnih koje je nekada imao.

– Oduvijek sam se divio Kenu i želio ličiti na njega, imali smo tek pokoju sličnost – priznao je mladić.

Rođen u Brazilu, Maurisio je odlučio prvi put otići “pod nož” sa šesnaest godina zbog toga što je smatrao da ne izgleda dovoljno dobro da bi se našao u svijetu pozorišta.

Prvo je izmijenio svoj nos, a potom ugradio silikonske implantate u grudi i ruke kako bi dobio figuru “nabildanog” muškarca, da bi se na kraju odlučio na trajno mijenjanje boje očiju – iz smeđe u plavo.

U roku od samo 10 godina, Maurisio je imao više od 10 plastičnih operacija.

Međutim, Maurisio tvrdi da “živi za svoj izgled” i da je zahvaljujući plastičnim operacijama uspio postati utjecajna javna ličnost.

– Moj dan izgleda tako što gostujem na TV-u, snimam reklame, radim fotošutinge i promoviram različite brendove na Instagramu – objasnio je on.