Cijela regija priča o nastupu 18-godišnje Sare: “Muškima šećera i vode” (VIDEO)

0
15109

‘Dao bih svoj auto samo da je ovako vidim uživo’, ‘Nisam skidao pogled!’, ‘Muškima šećera i vode!’… – samo su neki od komentara koji su preplavili društvene mreže poslije nedjeljnog nastupa 18-godišnje Vukovarke Sare Seifert, koja je u hrvatskom “Supertalentu” pokazala kako “twerka”.

Svi članovi žirija ostali su zatečeni i šokirani, no kad je došao trenutak ocjenjivanja, nedvojbeno talentirana Vukovarka dobila je tri “da” za prolazak dalje, a četvrta članica žirija Martina Tomčić nije ni mogla ni htjela skriti zgražanje nad preeksplicitnim nastupom, pa je mladoj takmičarki udijelila kategoričko “ne” uporedivši njenu plesnu tačku s “pozivom na parenje”.

Sudeći po komentarima gledatelja, mnoge je neugodno iznenadilo oduševljenje kojim je Sarino lascivno twerkanje pratio njen otac, piše Slobodna Dalmacija.

– To nije ples, to je audicija za pornić! Očajno… Sramota da tata tako navija.. Užas! Napokon se slažem s Martinom. Nije primjereno za TV, prvenstveno zbog djece koja ne spavaju i vole gledati “Supertalent” – zaključili su mnogi.

Ipak, gorljivi su bili i oni koje je prilično naživciralo ovakvo moraliziranje.

– Najbolje da žene hodaju zamotane u zavjese… Cura radi što i većina pjevača i plesača… A to što se sve prikazuje u ovom terminu, nije njen problem – napisali su oni koje je Sarah oduševila.